1.034.927

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az élet végcéljának megvilágítása

Piroska írómédium útján átadták: Az Úrnak szeretetből munkálkodó névtelen munkásai


Kiadó: Ludvig István Könyvnyomdája
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 132 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Ludvig István könyvnyomdája nyomása, Miskolc.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Útjára bocsátjuk e könyvet, mi, az Urnák szeretettel, hittel telt munkásai, akiknek leghőbb vágyunk, hogy a sötétségben botorkáló embertestvéreinket világossággal lássuk el nehéz életútjukon való... Tovább

Előszó

Útjára bocsátjuk e könyvet, mi, az Urnák szeretettel, hittel telt munkásai, akiknek leghőbb vágyunk, hogy a sötétségben botorkáló embertestvéreinket világossággal lássuk el nehéz életútjukon való harcaik közben.
Nem akartunk ezzel tudományos megvilágításokat adni, csupán egyes tükörképeket az életből, amelyek híven visszatükrözik annak valódi célját és értékét, amelyet a halandó testbe zárt szellem megismerve, gondolkodjék és meglássék életéből oly dolgokat, amelyeket elmellőzve, figyelmen kívül hagyva nem fordított hasznára. Az élet nehéz kísértéseivel küzdő embereknek, a mai nehéz megpróbáltatásokkal teljes életben szükségük van némi támaszra, amely tartsa őket és irányt adjon haladásuknak, amely után indulva, felismerjék létük célját, rendeltetését és így ezen ismeret birtokában könnyebben legyőzhessék az életútjukon eléjük tornyosuló akadályokat, amelyek erejüket kipróbálják az élet ezer megkísértő szenvedései által.
Vajha azon célt szolgálná ezen kis munka, amelyre az mi általunk elkészíttetett, és vajha embertestvéreinket felrázná a közönyből és gondolkozásra késztetve, életcélt, útirányt adna azoknak, akiket talán a világ eltávolított arról az útról, amely a mi Urunk országába vezet. Olvassátok azért azt bírálat nélkül, szeretettel, mint amilyen szeretettel adjuk azt mi nektek, és merítsétek magatoknak azon meggyőződést belőle, amelyet mi óhajtunk nyújtani nektek a Ti erősítésetekre és vezetésetekre.
A mi Urunk kegyelme legyen veletek és segítsen benneteket életcélotok felismeréséhez és annak tökéletes betöltéséhez. Vissza

Tartalom

Előszó 3
Az írónő előszava 4
Filozófia és vallás 6
A vallás 17
Isten 31
Isten hatalma 39
Az ember és rendeltetése 50
Élet - Halál 85
Végszó 132
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv