1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az én Budapestem (minikönyv)

The Budapest I love

Fotózta
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 120 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 6 cm x 4 cm
ISBN:
Megjegyzés: Papír minősége: 100 grammos Hungaromatt Nyomda: Révai Nyomda, Budapest Szedés módja: Linotronic fényszedő rendszerrel, a színrebontás HELL (NSZK) elektronikus színrebontó berendezéssel A könyv pontos mérete: 44 x 64 mm. Színes fotókkal. Angol, német és orosz nyelvű összefoglalóval.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Budapesten mindig süt a nap. A meteorológiai Intézet tagadja ezt: az ő Budapestjén - úgy látszik - más az időjárás, mint az enyémen. Itt születtem, itt nőttem fel, és ahogy visszaemlékszem... Tovább

Előszó

Budapesten mindig süt a nap. A meteorológiai Intézet tagadja ezt: az ő Budapestjén - úgy látszik - más az időjárás, mint az enyémen. Itt születtem, itt nőttem fel, és ahogy visszaemlékszem legkisebb koromra, az utcák, a hegyek, a Duna, a hidak mind sugárzó napfényben fürdenek. És süt a nap, ebben a könyvben is.
A Dunát nemcsak pompás látványáért szerettem gyermekkoromban, hanem iránytűnek is használtam. Végigcsatangoltam Buda és Pest minden utcáját, de közben mindig tudtam, éreztem, hol van, merre folyik a Duna. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az én Budapestem (minikönyv) Az én Budapestem (minikönyv) Az én Budapestem (minikönyv) Az én Budapestem (minikönyv) Az én Budapestem (minikönyv)

A borító foltos, a kötés megtört.

Állapot:
3.340 ,-Ft
17 pont kapható
Kosárba
konyv