A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Az Est hármaskönyve 1923.

Lexikon az ujságolvasó számára


Kiadó: Est Lapkiadó Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 354 oldal
Sorozatcím: Az Est hármaskönyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta az Athenaem R.T. könyvnyomdája.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az Est hármaskönyve köszönti az olvasót! Bekopogtat előfizetőinkhez, hogy baráti részesévé szegődjék a művelt magyar családok életének. Előszavunkban kerüljük a hosszú és cifra ajánlgatást. Azt... Tovább

Előszó

Az Est hármaskönyve köszönti az olvasót! Bekopogtat előfizetőinkhez, hogy baráti részesévé szegődjék a művelt magyar családok életének. Előszavunkban kerüljük a hosszú és cifra ajánlgatást. Azt tartjuk, a vendégnek magánka kell megmutatnia, mennyit ér, magának kell kiraknia tarsolyából ajándékul szánt értékeit, ha vannak.
Néhány szó elől mégsem zárkózhatunk el. Rövid magyarázatát kell adnunk, hogy miért éppen egy ilyen ajándékkönyvvel lepjük meg hűséges olvasóink nagy táborát.
Ez a könyv lexikon, mégpedig merőben másfajtájú minden eddigi egyéb lexikonoknál. A közelmult idők lexikonjai annak rendje és módja szerint megöregedtek. Az utolsó tíz esztendő, fájdalom, teljesen megváltoztatta a világot s ennek az új világnak a képét hiába keresnők lexikonjainkban. Ha egy-egy avíttá vált kötetüket felnyitjuk, hogy megkeressünk benne valamit, olyasmit cselekszünk, mintha az alvó Rip van Winklét keltegetnők kérdéseinkkel, aki idegenül hunyorog az idegenné vált világban s hamarjában az sem tudja, tíz esztendőt aludt-e vagy százat? Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv