1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Babanapló

Grafikus

Kiadó: Winterthur Magyarország
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 60 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkat tartalmaz. Kitöltésre váró oldalakkal. Winterthur Családi Kártya-melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Szülők!
A gyermekvárás időszaka minden szülő számára egyben az álmodozások időszaka is: másként látjuk a világot, szeretnénk benne több szépséget és nyugalmat felfedezni.
A baba... Tovább

Előszó

Kedves Szülők!
A gyermekvárás időszaka minden szülő számára egyben az álmodozások időszaka is: másként látjuk a világot, szeretnénk benne több szépséget és nyugalmat felfedezni.
A baba megszületése, növekedése és felnevelése pedig az álmok valóra váltása mellett az ismerkedés időszaka is - ismerkedés a ránk, szülőkre, nagyszülőkre. Önökre váró merőben új világgal, az olykor leküzdhetetlennek és áthidalhatatlannak tűnő akadállyal. Azzal a világgal, melynek minden egyes pillanatát szeretnénk örökre megőrizni. Szinte valamennyi édesanya féltve őrzött kincsei közé tartozik gyermekének első levágott hajtincse, az első kiesett tejfogacska - aztán később az első esetlen rajz, vagy egy kedves versike, de az „apa összes szerszáma között bukdácsoló nebuló" cinkos mosolya is.
Igen, ezek a valódi kincseink! Nekem - és bizonyára az Önök szüleinek - is vannak ilyen féltve őrzött fotói, rajzai, hang- és képfelvételei, apró ajándékai az első, a második, a sokadik gyermek megszületésétől akár a kamaszkor első undok grimaszáig.
A Babanaplót olyan kincseket rejtő könyvecskévé varázsolhatják, amelyek megőrzik a pillanat varázsát, hogy ezeket az oldalakat öt, tíz, húsz év múlva is ugyanolyan rácsodálkozással forgathassák gyermekük jelenlétében, mint akkor, amikor megörökítették őket.
A kiadvány készítői nevében kívánok Önöknek megannyi örömteli pillanatot, szeretnénk a Babanaplóval együtt örülni Önökkel, segíteni, biztatni Önöket abban, hogy humorral, derűs rácsodálkozással tudják fogadni az új helyzetet és újszerű pillanatokat, mert ezek valamennyiünk számára egyszeriek és megismételhetetlenek. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Babanapló Babanapló Babanapló

Melléklet nélküli példány.

Állapot:
1.940 ,-Ft
29 pont kapható
Kosárba
konyv