A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Claire Szilard (dedikált példány)

Vasarely Múzeum, Budapest 1995. június 22-július 23./Kiállítási katalógus

Róla szól
Grafikus
Fotózta

Kiadó: Vasarely Múzeum
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 35 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Francia  
Méret: 21 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Claire Szilard festőművész által dedikált példány. Színes és fekete-fehér reprodukciókkal illusztrált. Kiállítási katalógus.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a katalógusból:
""Az Élet sokkal inkább utánozza a Művészetet, mint a Művészet az Életet" - Oscar Wilde szavai különösen jól illenek Szilád Klára sokrétű, leleményes, szellemes... Tovább

Előszó

Részlet a katalógusból:
""Az Élet sokkal inkább utánozza a Művészetet, mint a Művészet az Életet" - Oscar Wilde szavai különösen jól illenek Szilád Klára sokrétű, leleményes, szellemes munkásságára.
Perzselő vérmérsékletű művész, aki saját mércéjét magara állítja, akiben ég az alkotás tüze, és akit egyedi, eredeti ábrázolásmódja mindenki mástól megkülönböztet. Tizenöt éve kísérem figyelemmel munkásságát, s már első találkozásink meggyőztek arról, hogy személyiségét a gondolatiság iránti lelkesedés gazdagítja, hogy olthatatlan vágy űzi saját belső igazságának felkutatása felé, hogy érzelmeit különlegesen egyéni ábrázolással tegye közzé - és ezek az adottságai az évek során egyre jobban kibontakoztak." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv