1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Diarium azaz előjegyzési naptár az 1930-ik évre


Kiadó: Királyi Magyar Egyetemi Nyomda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 112 oldal
Sorozatcím: Diarium
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Vasárnapi Könyv ajándéknaptárát, - amelyet ezidén is a Kir. Magyar Egyetemi Nyomdával együttesen adunk ki - olvasóink most már harmadizben kapják meg. Szeretetteljes megemlékezés ez a mi... Tovább

Előszó

A Vasárnapi Könyv ajándéknaptárát, - amelyet ezidén is a Kir. Magyar Egyetemi Nyomdával együttesen adunk ki - olvasóink most már harmadizben kapják meg. Szeretetteljes megemlékezés ez a mi részünkről s azt szeretnők vele elérni, hogy olvasóink is hasonló érzelmekkel gondoljanak ránk mindannyiszor, ahányszor ezt a Diariumot a kezükbe veszik. azt akarjuk, hogy az év minden napjában ott legyen a Vasárnapi Könyv olvasótábora előtt ez az emlékeztető, amelynek minden sora a legönzetlenebb agitációt végzi a legszebb cél érdekében, amikor hirdeti: tanulj, müvelődj. Ez a mi harcunk, a mi küzdelmünk a magyar jövőért, a várva-várt és bizonyosan eljövendő Nagy-Magyarországért. - Mert mi azt hisszük, és azt valljuk, hogy a munka és a művelődés a legbiztosabban célhoz vezető eszközök, a leghatalmasabb fegyverek a magyar vágy kiküzdésére. Ha tanultabbak, műveltebbek leszünk, mint azok, akik a nyakunkra ültek, - erősebbek is leszünk! Az erő pedig - a magunk ereje - minden külső támogatásnál, segítségnél öntudatfejlesztőbb, önérzetesebb, megnyugtatóbb és nagyobb hatalmasság.
Ezt az erőt fejleszteni, minél általánosabbá tenni a mi legmagyarabb kötelességünk.

Budapest, 1929 december havában. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv