1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Donald kacsa


Kiadó: Panini
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím: Disney
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Matricás album. Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hé, te! Ki mondta, hogy megnézheted ezeket az oldalakat? Mit mondasz? Ó, hogy én voltam. Hopsz! Elfelejtettem, hogy barátok közt vagyunk. Tudod, ez az első alkalom, hogy bárkinek megmutatom ezt az... Tovább

Előszó

Hé, te! Ki mondta, hogy megnézheted ezeket az oldalakat? Mit mondasz? Ó, hogy én voltam. Hopsz! Elfelejtettem, hogy barátok közt vagyunk. Tudod, ez az első alkalom, hogy bárkinek megmutatom ezt az elég rossz hírbe hozó fényképgyűjteményt, szuveníreket és személyes emlékeket. Fontos, hogy biztos legyek benne, nem kerül rossz kezekbe, vagyis egy bizonyos nagy gonosz bácsikám kezébe, aki felhasználhatná ezt az albumot arra, hogy kényszerítsen, tartsak vele az ikszedik veszélyes, hadd ne mondjam, elcsigázó kalandjára. Hmm, remélem, az öreg róka nem rejtőzködik valahol a közelben. Szerencsére van egy csalhatatlan módszer a kifüstölésére. Dobj a földre egy pénzérmét (megteszi a legkisebb, ami nálad van) és ha azt látod, hogy valaki villámsebesen a pénzre veti magát, azonnal rejtsd el ezeket a lapokat, mer t ez azt jelenti, hogy a közelben van Scrooge bácsi. Különben pedig jó olvasást!
Donald kacsa Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv