821.372

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Életre szóló kalandok - 500 ínyenc utazás a világ körül


Kiadó: Geographia Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 319 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 978-615-5105-12-8
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Vegyünk részt egy kalandos, spirituális és kulturális utazáson időn és téren át, amelynek során felkeressük a világ legnagyszerűbb, legemlékezetesebb és legvarázslatosabb helyszíneit - olyan ősi és modern, híres és ismeretlen szakrális helyeket, ahol az emberiség több évezrede keresi isteneit.
A vallások gazdag sokszínűségét tükröző helyszínek fölemelik a lelkünket és felnyitják a szemünket. Társalogjunk az ókori Görögország szellemeivel a delphoi Apollón-templomban. Utazzunk el az afrikai Gambia folyó mentén álló kőkörök építőinek rég letűnt civilizációjához. Merészkedjünk be a kolumbiai hegyek szívében megbúvó, sóból épült katedrálisba. Csodáljuk meg az isztambuli Kék mecset káprázatos kupoláit. Keressük fel a mormon vallás New York állambeli bölcsőjét. A világot bejárva mesés műalkotásokat láthatunk, ősi szertartásokon és rituálékon vehetünk részt, időtlen tájakból meríthetünk erőt, és életre kelthetjük a legendákat a szentek és bölcs emberek nevezetes szülőhelyein.
Legyünk... Tovább
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Életre szóló kalandok - 500 ínyenc utazás a világ körül Életre szóló kalandok - 500 ínyenc utazás a világ körül Életre szóló kalandok - 500 ínyenc utazás a világ körül Életre szóló kalandok - 500 ínyenc utazás a világ körül Életre szóló kalandok - 500 ínyenc utazás a világ körül Életre szóló kalandok - 500 ínyenc utazás a világ körül
Állapot:
5.980 ,-Ft
30 pont kapható
Kosárba