A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Francia nyelv kezdőknek 1-32. lecke/Gyakorlat I-IV.


Kiadó: ELO-Európai Levelező Oktatási Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 746 oldal
Sorozatcím: ELO - Nyelvtanulás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Francia  
Méret: 27 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Eredeti védőmappával. Kivehető melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A magyar politikai és társadalmi életben lezajlott változások kétségkívül sok problémával járnak, de egyúttal egy egész sor lehetőséget nyitnak meg előttünk. E lehetőségeket csak növeli, ha... Tovább

Előszó

A magyar politikai és társadalmi életben lezajlott változások kétségkívül sok problémával járnak, de egyúttal egy egész sor lehetőséget nyitnak meg előttünk. E lehetőségeket csak növeli, ha megismerjük és használni tudjuk a francia nyelvet, amely még ma is a diplomácia, a közművelődés és a művészet nyelveként él mindenfelé a köztudatban. Országaink között ma is igencsak szoros és egyre inkább kibontakozó együttműködés van folyamatban számos területen. Az ebből fakadó lehetőségek kihasználása szempontjából a francia nyelv ismerete elengedhetetlen.
Ez a nyelvtudás továbbá hozzásegít ahhoz is, hogy különféle hasznos kapcsolatokat létesíthessünk számos más országgal, amelyekben ez a szép nyelv mint hivatalos nyelv használatos.
Az ELO által kínált és biztosított fokozatos tanulási módszert az Amerika és Nyugat-Európa országaiban már hosszú évek óta nagy sikerrel alkalmazzák. E módszer kiindulópontja a köznyelv és a kiejtés elsajátítása. Nem kell hozzá több, csak néhány leckén sikeresen túljutni, s Ön máris megbizonyosodik róla, hogy gyorsan és csekély erőfeszítés árán érhete el valóban figyelemre méltó eredményeket.
Ezeknek az eredményeknek az eléréséhez elég, ha naponta negyedórányi időt áldoz a tanulásra. Lényeges azonban a rendszeresség. Ne veszítse el a lelkesedését! Ha Ön rendszeresen, hangosan és jó artikulációval újra és újra átveszi gyakorlatainkat, akkor biztos lehet benne, hogy az eredmény nem marad el. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv