1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyümölcsösök és szőlő növényvédelme


Kiadó: Factum Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 28 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat, színes fotókat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Vásárlónk!
A mai piaci igényeknek megfelelő egészséges gyümölcs, szőlő termelésénél elengedhetetlen az okszerű növényvédelem. Az engedélyezett növényvédő szerek száma Magyarországon ma... Tovább

Előszó

Tisztelt Vásárlónk!
A mai piaci igényeknek megfelelő egészséges gyümölcs, szőlő termelésénél elengedhetetlen az okszerű növényvédelem. Az engedélyezett növényvédő szerek száma Magyarországon ma már meghaladja az 500-at.
E munkák végrehajtása mellett szükség van a vegyszeres védekezésekre is. Ehhez igyekeztünk segítségül összeállítani egyszerű és lehetőleg mindenki számára érthető permetezési útmutatót. Olyan minimális számú védekezést tüntettünk fel ebben, ami általában elegendő, és biztosítja a kártevők és kórokozók kártételének megakadályozását.
A védekezés időpontjának meghatározásában általában két adat segít. Ahol erre lehetőség van és egyértelmű, ott a termesztett gyümölcs fenológiai állapotát tüntetjük fel, ezenkívül a többéves megfigyelések alapján megadtuk ennek körülbelüli időpontját, ami természetesen az adott év időjárása erősen befolyásol.
Felsoroljuk a fontosabb károsítókat, amelyek ellen általában indokolt a védekezés, majd az ajánlott növényvédő szer kombinációk ismertetése következik. Egyes hatóanyagok folyamatos, egész évi használata esetén a kártevők és kórokozók ellenállókká válnak, és ezek a hatóanyagok még nagyobb töménységben is csak csökkent hatásúak lesznek. Ezt is figyelembe véve alakítottuk ki az éves permetezési programot. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv