1.029.839

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hogyan védekezzünk az atkák ellen gyümölcsösben, szőlőben?

Az AGROTRÖSZT ajánlata

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 13 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Rendszeres kártevőkké váltak a gyümölcsösökben és a szőlőben is a szabad szemmel nem, vagy csak alig látható atkafajok. Változatos életmódjuk, mikroszkópikus nagyságuk... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Rendszeres kártevőkké váltak a gyümölcsösökben és a szőlőben is a szabad szemmel nem, vagy csak alig látható atkafajok. Változatos életmódjuk, mikroszkópikus nagyságuk megnehezíti az ellenük való védekezést.
Ahhoz, hogy a védekezési munkáink okszerűek, eredményesek legyenek az atkák ellen, szükséges életmódjuknak, károsításuk főbb tüneteinek biztos megértése, felismerése.
Kártételüket szívogatásukkal okozzák, elsősorban a zsenge zöld növényi részeket károsítják. Szúró-szívó szájszervük igen alkalmas ehhez a károsítási formához.
Három, alakban, életmódban, kártételi formában jellegzetesen megkülönböztethető atkacsalád jelentős a gyümölcs, szőlő védelmében.
A legjelentősebbek közülük a takácsatkák.
A nyolclábú, kerekded testű, 0,3-0,5 mm-es hosszúságú takácsatkák csak kézi nagyítóval, vagy preparáló mikroszkóppal figyelhetők, illetve határozhatók meg. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv