A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Idegen szavak szótára


Kiadó: Aquila Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 78 oldal
Sorozatcím: Sulizsebkönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN: 963-679-360-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Új kiadványunk azoknak az idegen szavaknak a magyar megfelelőjét tartalmazza, melyek az iskolai tananyagban előfordulnak. Könnyebbé, gyorsabbá válik a tanulás, ha nem kell különböző szótárakban,... Tovább

Előszó

Új kiadványunk azoknak az idegen szavaknak a magyar megfelelőjét tartalmazza, melyek az iskolai tananyagban előfordulnak. Könnyebbé, gyorsabbá válik a tanulás, ha nem kell különböző szótárakban, lexikonokban kutakodni, hisz a szükséges információ ebben a könyvben pillanatok alatt megtalálható.
Egy szóhoz több magyarázat is tartozhat, a szövegkörnyezet határozza meg, hogy számunkra melyik a megfelelő. Bár a szavak elsősorban az iskolai tananyagot ölelik át, az általános műveltséget fejlesztő kifejezések is szerepelnek a könyvben.
Reméljük, hogy az Idegen szavak szótára hasznos segítőtárssá és a szókincs bővítésének eszközévé válik mindenki számára. Vissza

Fülszöveg

A sulizsebkönyvek-sorozatban több témakört is érintettünk, a hagyományokat követve elsősorban ez is a felső tagozatos diákoknak szól, de természetesen a középiskolások számára is hasznos segédeszköz lehet, hisz ők újra találkoznak a benne foglaltakkal. Elég néhány perc, akár óraközi szünet is, és máris kikereshető az adott fogalom magyarázata, a szabály, a rövid életrajz, az időpont és esemény, ami az órai munka közben, feleltetéskor vagy dolgozatírásnál szóba kerülhet. Nem árt tehát ha a sulizsebkönyv az iskolában is ott lapul a táskádban.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv