1.034.952

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

II. MATÁV telefonkártya katalógus 1996


Kiadó: Matáv
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 91 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

E kártyakatalógust azzal a szándékkal állítottuk össze,hogy segítsünk Önnek a Magyarországon megjelent telefonkártyák közötti eligazodásban, tájékozódásban. Öt év telt el azóta, hogy Magyarországon... Tovább

Előszó

E kártyakatalógust azzal a szándékkal állítottuk össze,hogy segítsünk Önnek a Magyarországon megjelent telefonkártyák közötti eligazodásban, tájékozódásban. Öt év telt el azóta, hogy Magyarországon megjelentek a telefonkártyák, ez idő alatt több mint 30 millió telefonkártyát adtunk ki.
Nemcsak a MATÁV szolgáltatásairól, hanem a Magyarország számára fontos kulturális, társadalmi értékek megjelentetésére is lehetőséget biztosítottunk. Manapság a kártyagyűjtés komoly hobbyvá vált, sokan igen nagy értéket képviselő gyűjteménnyel rendelkeznek. Az elmúlt öt év "termését" tartalmazó katalógust tartja most kezében, amely reméljük érdeklődésének, gyűjtői szenvedélyének hasznos segítőtársa lesz.
Katalógusunkkal a teljeskörűségre törekedtünk, megkíséreltük a lehető legpontosabb adatokat nyújtani Önnek a hazai telefonkártyákról.
Üdvözöljük Önt a kártyagyűjtők táborában és szívesen látjuk a MATÁV Telefonkártyagyűjtők Centrumában klubtagként is. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv