kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sandalwood Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 12 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Néhány szó a fűszerekről | |
Az egész fűszerek pörkölése | |
Fűszerek használata a főzés során | |
Vegetáriánus ételek | |
Masala Dosa - Indiai reggeli lepény | |
Rasam - Dél-indiai leves | |
Chana Masala - Csicseriborsós "főzelék" | |
Sag Bhajee - Spenót curry | |
Bengáli Zöldség | |
Puallo Rizs | |
Szárnyas- és halételek | |
Római köményes garnélarák | |
Hal Molle | |
Hyderabad-i paradicsomos csirke | |
Kadai Csirke | |
Korma | |
Madras-i Csirke Curry | |
Chilis csirke | |
Tandoori Tikka Masala - Tandoori szószos csirke | |
Bárány- és marhahúsból készült ételek | |
Csirkés vagy marhahúsos kebab | |
Csicseriborsós Keema | |
Rhogan Gosht |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.