1.034.174

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ipargyakorlási útmutató kisiparosok részére


Kiadó: KIOSZ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 49 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Kartárs! A KIOSZ XVI., ker. Alapszervezetének Vezetősége köszönti, hogy kisiparosaink sorába lépett. Ezen utmutatónk közreadásával az iparjogosítvány átvétele utáni, főbb tenni- és... Tovább

Előszó

Kedves Kartárs! A KIOSZ XVI., ker. Alapszervezetének Vezetősége köszönti, hogy kisiparosaink sorába lépett. Ezen utmutatónk közreadásával az iparjogosítvány átvétele utáni, főbb tenni- és tudnivalókra hivjuk fel figyelmét. Tájékoztatónkat - a teljesség igénye nélkül, hat téma köré csoportosítottuk - és útmutatónkat azért készítettük, hogy kisipari működéséhez segitséget nyujtsunk. Jelen utmutatonk az 1983. október 1-én érvényben lévő jogszabályok, rendelkezések ismertetését tartalmazza. Ugyanakkor mindenkor figyelembe kell vennünk, hogy az állami irányitó szervek és az érdekképviseleti szerv, a KIOSZ kezdeményezésére mind gyakrabban kerül sor a rendeletek módositására, vagy uj jogszabály megjelenésére. Javasoljuk ezért, hogy az iparostársak kisérjék figyelemmel a Kisiparos Újságban, a KIOSZ értesitőben és szervezetünk egyéb kiadványaiban megjelenő uj jogszabályokat, illetve változásokat, mert az iparosságnak feltétlen szüksége van a mindenkori élő rendeletek ismeretére. Bizunk abban, hogy jelen kiadványunk segitséget nyújt az ipargyakorlással kapcsolatos tudnivalókhoz. Kivánjuk, és egyben kérjük, hogy kisipari müködése során a magyar kisiparosság jó hirnevéhez méltó munkát végezzen és megrendelőivel szemben udvarias magatartást tanusitson.
KIOSZ XVI., ker. Alapszervezet Vezetősége Vissza

Tartalom

Előszó 1
I. Iparigazgatási ismeretek 2
II. Pénzügyi ismeretek 10
III. Társadalombiztosítás 23
IV. Árszabályozás 30
V. Munkavédelem, egészségvédelem 35
VI. Kisiparosok Országos Szervezete /KIOSZ/ 42
Utószó 48
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv