A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Fülszöveg
Today almost any ingredient can be turned into a salad, which in turn may be served chilled, warm, at room temperature, or even in a combination of temperatures. While small portions can serve as starters, accompaniments, or refreshers after a main course, most salads in this collection from one of America's premier chefs and best-selling cookbook authors can easily be expanded to become the centerpiece of the meal.
¦IMi
ans of James McNair's best-selling Cold Pasta I * will delight in this new volume of exciting JL. recipes for delicious, hearty salads. Once again the emphasis is on dishes that can serve as either main courses or salad courses. As always, McNair's selections boast a decidedly international flair.
The recipes include such exotic combinations as Lobster and Spicy Cabbage Salad in Thai-Style Dressing; Grilled Pancetta-Wrapped Figs and Arugula with Lavender Dressing; Southern Fried Salad; and Moroccan Fruit and Nut Salad.
As with all the books in McNair's...
Tovább
Fülszöveg
Today almost any ingredient can be turned into a salad, which in turn may be served chilled, warm, at room temperature, or even in a combination of temperatures. While small portions can serve as starters, accompaniments, or refreshers after a main course, most salads in this collection from one of America's premier chefs and best-selling cookbook authors can easily be expanded to become the centerpiece of the meal.
¦IMi
ans of James McNair's best-selling Cold Pasta I * will delight in this new volume of exciting JL. recipes for delicious, hearty salads. Once again the emphasis is on dishes that can serve as either main courses or salad courses. As always, McNair's selections boast a decidedly international flair.
The recipes include such exotic combinations as Lobster and Spicy Cabbage Salad in Thai-Style Dressing; Grilled Pancetta-Wrapped Figs and Arugula with Lavender Dressing; Southern Fried Salad; and Moroccan Fruit and Nut Salad.
As with all the books in McNair's popular single-subject series, each recipes is accompanied by easy-to-follow instructions and a gorgeous, full-page color photograph. This time, the author steps on the other side of the camera lens to capture his owns stylish presentations on film.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
konyv
×
1
2
3
Regisztráció
×
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Mehet
×
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.