1.035.078

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kardiológiai Útmutató 2004/II.

Klinikai Irányelvek Kézikönyve


Kiadó: Medition Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím: Kardiológiai Útmutató
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A cardiovascularis betegségek diagnózisának, kezelésének és megelőzésének a kérdései továbbra is az orvostudomány érdeklődésének középpontjában állnak, s a szomorú hazai mortalitási statisztikáért... Tovább

Előszó

A cardiovascularis betegségek diagnózisának, kezelésének és megelőzésének a kérdései továbbra is az orvostudomány érdeklődésének középpontjában állnak, s a szomorú hazai mortalitási statisztikáért 1napjainkban is elsősorban a cardiovascularis betegségek a felelősek.
A tudomány fejlődésével megismert újabb összefüggések; az ezekből adódó kezelési lehetőségek térhódítása, a diagnosztikus módszerek, eljárások fejlődése egyaránt indokolják a legújabb ismeretek rendszeres összefoglalását és közreadását.
A Kardiológiai Szakmai Kollégium - az európai és amerikai kardiológiai társaságok (ESC, AHA, ACC) hagyományait követve - először 2002-ben részletes, tudományos igényű anyagban foglalta össze kilenc, klinikailag fontos kardiológiai kérdéskör gyakorlati ismereteit 2003-ban elkészítette és a korábban elkészült irányelvekkel egységes kiadásban megjelentette újabb kilenc fontos terület, kórkép klinikai irányelveit, néhány más tudományos társaság olyan irányelveivel kiegészítve, melyek ismerete a gyakorló kardiológusok számára magától értetődően nélkülözhetetlen.
Az irányelvek szövegét - akárcsak korábban - ezúttal is munkacsoportok dolgozták ki, a különböző fejezetek értékelésében több hivatalosan felkért szakember vett részt. Külön bizottságot hoztunk létre a munka koordinálására és ellenőrzésére. Az ismételt javításokat, pontosításokat követően valamennyi anyagot konszenzussal fogadta el a szakmai kollégium. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kardiológiai Útmutató 2004/II.
Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv