1.035.078

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Märklin Fémépítőszekrény (rossz állapotú)

Magyarázókönyv az 1-3 számu Märklin Fémépítőszekrényhez/71a. szám


Kiadó: Gebr. Märklin & Cie. GmbH
Kiadás helye: Göppingen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 144 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 25 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Märklin-fémépítőszekrények - nagyságuk szerint - megfelelő számu, pontosan kidolgozott és egymásba illő kiváló minőségű fém-alkatrészt tartalmaznak, melyek segítségével a legegyszerűbb módon... Tovább

Előszó

A Märklin-fémépítőszekrények - nagyságuk szerint - megfelelő számu, pontosan kidolgozott és egymásba illő kiváló minőségű fém-alkatrészt tartalmaznak, melyek segítségével a legegyszerűbb módon rendkívül sok, szinte korlátlan számu modell építhető.
A felépített modellek - a legegyszerűbbtől a legnehezebbig - rendkívül erősek és nagy megterhelésnek vethetők alá. Az egyes alkatrészek tartóssága határtalan és így ezek mindig felhasználhatók további új modellek építéséhez. A legkisebb és legolcsóbb szekrény alkatrészei ugyanoly jók, akár a legnagyobb és legdrágább felszerelésé.
E magyarázókönyvet ismét alaposan átdolgoztuk. Súlyt helyeztünk rá, hogy a minták számát növeljük, azonban meg kell jegyeznünk, hogy az e könyvben található illusztrált mintákkal az építhető modellek száma korántsem meríttetett ki. Szándékosan kerültük az olyan modelleket, melyek egymáshoz hasonlítanak, vagy csak alig különböznek egymástól.
E 71.a számu magyarázókönyvben, a korábbi kiadásokhoz képest, lényegesen nagyobb az 1-3 számu Märklin-fémépítőszekrényhez szolgáló minták száma. A nagyobb szekrényekhez szolgáló modellek az eddigi 71. sz. magyarázókönyvben foglaltatnak. - Az építőminták csupán markáns példa gyanánt szolgálnak, az ifju mérnökök szellemének további eredménye serkentéséül. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv