1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Merjünk álmodni!

A One Direction története/100% hivatalos

Fordító
Róla szól
Lektor
Fotózta

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 287 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-399-094-0
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Üdvözlünk a második könyvünkben! Mi is alig hisszük el. Nagyon szépen köszönjük, hogy megvettétek az első könyvet, és a lista élére röpítettétek. Reméljük, ezt is annyira fogjátok szeretni, mint az... Tovább

Előszó

Üdvözlünk a második könyvünkben! Mi is alig hisszük el. Nagyon szépen köszönjük, hogy megvettétek az első könyvet, és a lista élére röpítettétek. Reméljük, ezt is annyira fogjátok szeretni, mint az elsőt.
Nagyon élveztük a megírását, és hogy felidézhettük az eddig átélt őrült, vicces és érzelmekkel teli pillanatokat. És higgyétek el, rengeteg volt belőlük. Mi pedig szeretnénk megosztani belőlük annyit, amennyit csak tudunk, ezért a könyvben olvashattok minden hullámhegyről és- völgyről, megtaláljátok benne, hogyan csiszolódtunk össze, és hogyan szőttünk nagy terveket a jövőre nézve.
Bámulatos, hogy mennyi minden történt ilyen rövid idő alatt. Tavaly ilyenkor még éppen csak elkezdődött az X-Faktor. Azóta rengeteget utaztunk, vicces, hogy mennyi mindent megtanultunk, és olyan zenéket szereztünk, amelyekre hihetetlenül büszkék vagyunk, és amiről azt reméljük, ti is szeretitek.
Nem túlzás azt állítani, hogy életünk legszebb időszakát éljük most. és hogy erre nem került volna sor, ha ti nem vagytok. Köszönjük hihetetlen támogatásotokat. A világon mindennél többet jelent ez számunkra, és szeretünk titeket. Jöjjön még sok-sok nagyszerű év! Vissza

Fülszöveg

Ez a One Direction eddigi életének története, és büszkék vagyunk arra, hogy megoszthatjuk veletek!
Hihetetlen, mennyi minden megváltozott számunkra alig pár hónap alatt. Az öt srác, akik még csak nem is ismerték egymást, együtt eljutott az X-Faktor döntőjébe, elindultak első turnéjukra, felvették első albumukat és kiadták saját zenéjüket.
Most pedig megírtuk ezt a könyvet is, hogy megismerjetek minket, megtudjátok, kik is vagyunk valójában, honnan jöttünk és hová tartunk.

„A One Direction mára »megfertőzte« már a The Today Show-t, a Billboard és a Glee magazinok címlapját is, és nehogy elfelejtsük, a slágerlistákat. És a jóképű ötös most egyenesen a könyvespolcainkat célozza meg." - Idolator
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv