A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mindnyájunk szakácskönyve

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Hirlapnyomda nv. nyomása.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Olyan ez a könyv, mint egy óriási konyha. Az óriási konyhában hatalmas asztal és hatalmas tűzhely, amelyek körül sokszáz háziasszony dolgozik. Szeletelik a húst, tisztítják a főzeléket, gyurják a... Tovább

Előszó

Olyan ez a könyv, mint egy óriási konyha. Az óriási konyhában hatalmas asztal és hatalmas tűzhely, amelyek körül sokszáz háziasszony dolgozik. Szeletelik a húst, tisztítják a főzeléket, gyurják a tésztát, verik a habot. Sütnek, főznek, befőznek.
Munka közben elmondják egymásnak, hogyan lesz legpuhább a hús, legszebb a fánk, legbiztosabb a befőtt, hányféleképpen lehet ugyanazt az ételt elkészíteni, hogyan takarékoskodnak és mi a legkiadósabb egytálétel. Vissza

Tartalom

Előszó3
Háztartáspénz4
Levesek5
Előételek (egytálételek)11
Husok17
Pástétomok34
Mártások36
Főzelékek37
Köretek41
Saláták43
Főtt-tészták (fánk, omlett, pudding, palacsinta)47
Sülttészták53
Befőzés71
Háztartási tanácsadó77
Tíz jótanács80
Diétás konyha81
Dr. Weninger Antal: A vitaminok szerepe a konyhaművészetben87
Vitamintáblázat91
Kalóriatáblázat92
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv