1.034.150

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Miskolc utcajegyzéke


Kiadó: Magyar Posta
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Értesítjük a kedves feladókat, hogy a postai küldemények rendeltetési hely és útirányok szerinti csoportosításának egyszerűsítése, meggyorsítása érdekében az ország városait, községeit stb. postai... Tovább

Előszó

Értesítjük a kedves feladókat, hogy a postai küldemények rendeltetési hely és útirányok szerinti csoportosításának egyszerűsítése, meggyorsítása érdekében az ország városait, községeit stb. postai irányítószámmal jelöljük.
Az irányítószám a címben a rendeltetési helyet, nagyobb városokban (Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged) a kézbesítőkörzetet jelöli.
Az irányítószámokat már sok országban bevezették. Azok használatát a közönség és a hivatalos szervek mindenhol megértéssel fogadták, és szívesen alkalmazzák.
Kérjük a kedves feladókat, hogy az irányítószámot a postaküldeményeken tüntessék fel, és ezzel segítsék elő a küldemények jobb és gyorsabb feldolgozását, késedelem nélküli továbbítását. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv