926.659

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Mitológiai kislexikon I-II.

Finnugor, kelta, germán, balti és szláv mítoszok


Kiadó: Black & White Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 566 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-912-508-3
Értesítőt kérek a kiadóról

Fülszöveg

Manapság sok kiadvány jelenik meg az ókori kultúrákról, de csak elvétve találkozhatunk az ókori keleti és a klasszikus mitológiát összefoglaló, rendszerező munkákkal. Ezt a hiányt kívánja pótolni könyvünk. A mitológia az emberi kultúra több évezredes szakaszát öleli fel. E csodálatos, lebilincselően izgalmas világban segít eligazodni a kislexikon, mely hasznos társa kíván lenni a történelem iránt érdeklődőknek. Különösen ajánljuk e kötetet tanároknak és diákoknak a tananyag teljesebb feldolgozásához, a tanórák színesebbé tételéhez.
Az ókori keleti és a klasszikus görög és római mitológiát feldolgozó Mitológiai kislexikon második kötete az északi népek és a magyarság őseinek rejtélyes, izgalmas mondáival, hiedelemvilágával kívánja megismertetni az olvasót. Ezeknek a népeknek a kultúrája - a kereszténység nem egy esetben erőszakos terjesztése miatt - csak töredékében maradt fenn, komolyabb kutatások csak a romantika hatására indultak. Könyvünk gyors, pontos segítséget kíván nyújtani... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem