1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Napfényes receptek 3.

A természetes életmódnak megfelelően, tisztán növényi alapanyagokból


Kiadó: Napfényes Élet Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 59 oldal
Sorozatcím: Napfényes receptek
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
Szeretettel köszöntjük füzetsorozatunk harmadik részének megjelenése alkalmából! Kiadványunk célja továbbra is a természetes életmódot választók segítése olyan receptekkel, melyek... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
Szeretettel köszöntjük füzetsorozatunk harmadik részének megjelenése alkalmából! Kiadványunk célja továbbra is a természetes életmódot választók segítése olyan receptekkel, melyek alapján könnyen emészthető, tápláló és finom ételek készíthetők, melyek az egészség visszaszerzésében és megőrzésében egyaránt jó szolgálatot tehetnek. Nagy örömünkre szolgál a sorozat iránti töretlen érdeklődés - ez ösztönzött minket a harmadik szám elkészítésében is.
A füzetben található receptek a tiszta növényi étrendnek megfelelő alapanyagokból állnak, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt (húst, tojást, tejterméket). Igyekeztünk kerülni a finomított és mesterséges alapanyagokat is (a sót, cukrot, fehér lisztet, adalékanyagokat stb.), az előző két számhoz képest azonban kevésbé voltunk szigorúak. Tekintettel azokra, akik a megszokotthoz minél hasonlóbb ételeket kívánnak készíteni, ezúttal olyan recepteket is beválogattunk a füzetbe, melyek durumlisztet, nádcukrot, lekvárt vagy búzahúst tartalmaznak. Így akik a natúrkonyha örömei mellett a hagyományos konyha ízvilágáról sem szeretnének lemondani, számos ínycsiklandó étel receptjét találhatják meg a jelen kiadványban. Ezek az alapanyagok azonban kívánság szerint egészségesebb megfelelőikkel is helyettesíthetők! Vissza

Tartalom

Levesek10
Spenótos csalánleves10
Hagymaleves borókával10
Kínaikelleves11
Kapros zöldbabkrémleves11
Tavaszi erőleves11
Zöldborsóleves12
Zöldbableves12
Kapros kukoricaleves12
Kölesleves13
Spenótleves13
Sárgaborsókrém-leves13
Fokhagymaleves14
Egyszerű főételek15
Finomfőzelék15
Zeller póréhagymával16
Kapros cukkini és tök16
Karfiolfőzelék16
Paprikás.padlizsános tészta17
Zöldséges kölesfelfújt17
Káposztás puliszka18
Wokban sült zöldségek tésztával18
Édeskés bab egytálétel19
Rakott padlizsán19
Párolt, gesztenyés vöröskáposzta20
Csőben sült brokkolis tészta20
Tájjellegű ételek21
"Zöld leves" (portugál étel)21
Csicseriborsó-leves (arab étel)21
Mediterrán ragu22
Milánói makaróni (olasz étel)22
Rizses egytálétel padlizsánnal (iráni étel)22
Algába tekert rizs (japán étel)23
Hamis gulyásleves23
Betyárleves24
Erdélyi rakott káposzta24
Bácskai rizses szejtán25
Kolozsvári káposzta25
Alföldi galuska26
Ünnepi és különleges ételek27
Karácsonyi algaleves27
Szilveszteri korhelyleves27
Zöldségkocsonya28
Zöldségkrémmel töltött rántott palacsinta28
Gesztenyés tészta könnyű, bazsalikomos mártással29
Árpagyöngyös töltött kellabda29
Szejtán Eszterházy módra30
Karácsonyi aprósüteménytál30
Datolyacsemege ("szaloncukor")31
Mákos bobájka31
Diós patkó32
Mézeskalács33
Sütemények34
Almás pite34
Szilvalekváros papucs35
Szilvalekváros fánkpuszik35
Sütőtökös rolád36
Mákos puliszka36
Aszalt meggyel töltött mákos kölesgolyók36
Mézes krémes37
Mákos pite37
Karobos-kókuszos szelet38
Édes rizskocka39
Zabpehelykorongok39
Aramantgolyó39
Szendvicskrémek40
Variációk napraforgókrémre40
Tökmagkrém41
Szezámos margarinkrém41
Hagymás paprikakrém41
Brokkolikrém41
Kukoricapástétom42
Vöröslencsekrém42
Tepertő jellegű krém42
Petrezselyemkrém43
Bazsalikomos lencsepástétom43
Sörélesztőkrém43
Lestyános zöldségkrém44
Egyebek45
Gyökérsaláta45
Tavaszi fűsaláta45
Búza-rozs kenyér45
Tönkölylángos46
Nokedli46
Durumpalacsinta46
Tofu házilag47
Búzahús (szejtán) házilag47
Sárgaborsólisztes karfiolfasírt48
Magyaros zabpehelyfasírt48
Fokhagymás kínai kel48
"Lekvár" aszalt gyümölcsből49
A csírák vitamin- és ásványianyag-tartalma50
Egyes magvak csíráztatási jellemzői51
Asztali áldások52
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Napfényes receptek 3.
Állapot:
1.780 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba
konyv