1.031.437

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nimród bölcseinek jegyzőkönyve

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 53 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a füzetből:

A magyar őstörténet az ókori világtörténelem egyik legnagyobb és legtitokzatosabb problémája, talán éppen kulcsproblémája és valami köze kell legyen az emberi nem első magas... Tovább

Előszó

Részlet a füzetből:

A magyar őstörténet az ókori világtörténelem egyik legnagyobb és legtitokzatosabb problémája, talán éppen kulcsproblémája és valami köze kell legyen az emberi nem első magas kultúrájához és annak földgolyónkon való elterjedéséhez.
Ugyanis egymástól távol eső helyeken magyar nyelvemlékek találhatók és ez olyan tény, amit kétségbe vonni nem lehet.
Ezek a helyek a következők: 1. Magas-Ázsia hegyvidéke, 2. A Távol kelet, 3. Az Aral-tó környéke, 4. az Indus völgye, 5. Dél-Mezopotámia, 6. Dél-kelet Afrika, 7. A Kaukázus hegyvidéke, 8. a mai Török- és Görögország és 9. az amerikai kontinens középső része, hogy csak a legfontosabb említsük.
A magyar nyelvemlékeknek ilyen távoli pontokon való kétségtelen feltünéséből valami nagyon fontos dolog következik: a magyar nép és a magyar nyelv problémája nemcsak magyar probléma, hanem egyidejűleg sok más nemzeté is, amelyek történelmük hajnalán eddig még ki nem derített módon hatalmas magyar tömegeket olvasztottak magukba. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv