1.034.865

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

SKF Katalogus

Árjegyzék


Kiadó: Aktiebolaget Svenska Kullagerfabriken Magyarországi vezérképviselete/Greinitz-Pirkner vaskereskedelmi és ipari részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 255 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Regiszteres kiadás. Fekete-fehér képekkel, ábrákkal illusztrált. Wald. Zachrisson, Gbg nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az S.K.F. csapágyaink forgalmának tetemes emelkedése, valamint e csapágyak sokoldalú alkalmazhatóságának növekvése számos iparág különféle céljainál, csapágyainak és azok beépitési módjainak... Tovább

Előszó

Az S.K.F. csapágyaink forgalmának tetemes emelkedése, valamint e csapágyak sokoldalú alkalmazhatóságának növekvése számos iparág különféle céljainál, csapágyainak és azok beépitési módjainak lényeges gyarapitására késztetett.
Főárjegyzékünk ezen javított és bővített kiadása a bevált gyártmányokról és új szerkezetekről nyujt áttekintést, melyek számos éven át szerzett alapos tapasztalataink értelmében e különleges téren müszakilag a legtökéletesebbet képviselhetik.
Hogy ez az árjegyzék jó kézi könyv is lehessen, a régi, lényegtelen adatokat, gyakorlati tanácsokkal és utasitásokkal pótoltuk. Különösen figyelembe veendők: a csapágyfaj megválasztása, beépitése, kenése és a csapágyak kezelése körül adott tanácsok.
Az árjegyzékben szereplő beépitési módozatokat csak mint példát emlitjük meg az S.K.F. csapágyak sokoldalú alkalmazhatóságának terén, mig a különleges beépitési módozatokat külön nyomtatványaink tárgyalják.
Jelen árjegyzékünk terhelési táblázatai az összes előzetes kiadások hasonló táblázatait érvénytelenitik.
Árakat e nyomtatvány nem tartalmaz, - kivánatra azonban külön árjegyzéket küldünk. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv