1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Somló Baráti Kör Füzetek 2.

Tanúhegy 1987


Kiadó: Somló Baráti Kör
Kiadás helye: Somlóvásárhely
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 95 oldal
Sorozatcím: Somló Baráti Kör Füzetek
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelettel köszöntöm abból az alkalomból, hogy most az először megjelent Somló Baráti Kör Füzetek egyikét kézbe vette.
Mi, a Somlót szeretők nem kis büszkeséggel mondjuk, hogy a hegy nemcsak a... Tovább

Előszó

Tisztelettel köszöntöm abból az alkalomból, hogy most az először megjelent Somló Baráti Kör Füzetek egyikét kézbe vette.
Mi, a Somlót szeretők nem kis büszkeséggel mondjuk, hogy a hegy nemcsak a környezetére, hanem azon túli messze tájakon élő emberekre is hatással volt és hatással van ma is. Összetartó ereje a múltban és ma is érvényesül. Sugárzása tükröződik az irodalmi, képzőművészeti alkotásokban, amelyek hirdetik a táj szépségét, gazdag hagyományát, az itt élő emberek szorgalmas munkáját, a hegy iránt érzett őszinte szeretetüket.
Nemzeti és természeti értékünk a Somló, történelmi hagyományaival, világhírű borával. Elsősorban önmagunknak kell fölfedezni, megismerni a Somló történetét, irodalmát, hogy azt bemutathassuk vendégeinknek is. Ezért minden esztendőben, a Somló Szüreti Napra megjelentetjük Tanúhegy című "évkönyvünket", amelyben beszámolunk az egyesületi életről, a Somló változásáról, a helyben történt dolgokról. Az első Tanúhegy évkönyvünkben főképp a Somlóval foglalkozó újságcikkekből válogattunk, azonban a jövőben elsősorban a Somló környékén élők írásai alapján szeretnénk önmagunkról szólni. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv