1.035.111

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Space UK

A naprendszer kutatása - A British Council kiállítás, 2004. május 5-augusztus 31. TIT Budapesti Planetárium/Exploring the Solar System - A British Council Exhibition


Kiadó: British Council Hungary-TIT Budapesti Planetárium
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 15 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kiállítási katalógus. Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Szeretettel köszöntök minden látogatót a British Council és a TIT Budapesti Planetárium közös kiállításán, melyet A Naprendszer kutatása címmel rendezünk meg. Reméljük, érdekesnek találja majd... Tovább

Előszó

Szeretettel köszöntök minden látogatót a British Council és a TIT Budapesti Planetárium közös kiállításán, melyet A Naprendszer kutatása címmel rendezünk meg. Reméljük, érdekesnek találja majd kiállításunkat minden űrkutatás iránt érdeklődő tanár, diák vagy tudós - de azok a látogatók is, akik csak néhanapján tűnődnek el Földünk bolygó-szomszédain.
Magyarországot és Nagy-Britanniát mindig is közeli tudományos kapcsolatok fűzték össze. Számos kitűnő, magyar származású tudós dolgozik az Egyesült Királyságban, és egyre növekvő számú brit tudós dolgozik együtt magyar kollégákkal. A British Council különösen nagy hangsúlyt fektet fiatal tudósok együttműködésének elősegítésére, így nagy örömünkre szolgál, hogy egy műholdas adatgyűjtési és -feldolgozási módszerekről szóló mini-konferenciát is támogathattunk az elmúlt néhány hónapban.
Ez a tudományos kiállítás is példa a britek és magyarok közti sokrétű együttműködésre, mely az oktatás, a művészet, az angol nyelvtanulás és még sok más területen is megmutatkozik. A British Council célja olyan partneri kapcsolatok létrehozása Nagy-Britannia és Magyarország között, melyek mindkét ország életét gazdagítják, és amelyek Nagy-Britannia legjavát mutatják be Magyarországon.
Reméljük, élvezni fogják a kiállítást és a jövőben is találkozunk! Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Space UK Space UK
Állapot:
2.480 Ft
1.240 ,-Ft 50
6 pont kapható
Kosárba
konyv