1.031.433

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Út a csillagok felé


Kiadó: Novosztyi Sajtóügynökség Kiadó
Kiadás helye: Moszkva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 44 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes, fekete-fehér fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Az űrkorszakot a Föld első mesterséges holdja nyitotta meg, amelyet 1957. október 4-én lőttek fel a Szovjetunióban. Valamivel több, mint egy év múlva a Luna-1 szovjet automata űreszköz... Tovább

Előszó

Részlet:
"Az űrkorszakot a Föld első mesterséges holdja nyitotta meg, amelyet 1957. október 4-én lőttek fel a Szovjetunióban. Valamivel több, mint egy év múlva a Luna-1 szovjet automata űreszköz első ízben lépte túl a szökési sebességet, és a Naprendszer első mesterséges bolygója lett. 1961. április 12-én szovjet állampolgár Jurij Gagarin hajtotta végre a Vosztok űrhajón a világ első űrrepülését.
1957 októbere és 1984 decembere között a Szovjetunióban mintegy kétezer mesterséges holdat juttattak Föld körüli pályára, amelyek összsúlya meghaladta az ötezer tonnát. Körülbelül 60 űreszköz indult útnak a Hold, a Vénusz, a Mars felé.
Negyedszázad alatt a szovjet űrhajókon és űrállomásokon 60 szovjet állampolgár, az Interkozmosz-program szocialista tagországaink 9 küldötte, valamint Franciaország és India képviselője járt a világűrben." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv