1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Zeiss Ikon készülékek és tartozékok ismertetője 1931


Kiadó: Zeiss Ikon A.-G.
Kiadás helye: Dresden
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 88 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Bár ezen bő és tartalmas árjegyzék az amatőrfényképezés minden ágazatával foglalkozik, mégis csak egy részét ismerteti a Zeiss Ikon A.-G. által gyártott készülékeknek. Az itt megemlítetteken kívül... Tovább

Előszó

Bár ezen bő és tartalmas árjegyzék az amatőrfényképezés minden ágazatával foglalkozik, mégis csak egy részét ismerteti a Zeiss Ikon A.-G. által gyártott készülékeknek. Az itt megemlítetteken kívül van még sok más, igen megbízható és értékes, úgy tekercsfilmes, mint lemezes készülék, különböző kivitelben és árban. Mindezekről a Zeiss Ikon főkatalógusban található részletesebb leírás, melyet bármely szaküzletben készséggel megmutatnak.
Ugyanez vonatkozik a segédeszközökre és tartozékokra is. Külön kell megemlítenünk, hogy az itten felsorolt bőrtokokon kívül, a készülék és három lemeztartó számára, olyanok is kaphatók, melybe a készülék és hat lemeztartó is elfér.
Az árjegyzékben lévő ábrák és leírások helyességéért vagy esetleg a benne előforduló sajtóhibákért és tévedésekért, valamint a benne feltüntetett árak állandóságáért semmiféle felelősséget nem vállalunk.
Mindama számos cikkekről, melyeket a Zeiss Ikon A.-G. gyárt, az érdeklődőknek kimerítő leírások és ismertetők díjmentesen a rendelkezésére állanak, és pedig:
vetítő készülékek, otthoni és iskolai kino-gépek, színházi vetítőgépek, reflektorok, fényszórók, iránymutató automobilok számára, különféle felszerelés automobilok részére, biztosító zárak, számológépek stb.

Budapest, 1931 június hó.
Zeiss Ikon A.-G. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv