1.034.668

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Zichy Mihály (rossz állapotú)

Élete, művészete és alkotásai


Kiadó: Athenaeum Irodalmi és Nyomdai R.-T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 115 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 31 cm x 24 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kiadói egészvászon illusztrált kötésben. Tizennyolc szövegképpel és negyven műmelléklettel. A műmellékletek hártyapapírral védve. Zichy Mihály arcképével, kézírásos levelével illusztrálva. A »Pesti Napló« ajándéka.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
A költő képzeletében él egy alak: szárnyas szellem, a kinek testetlen lénye nincs kötve a tér és idő rögéhez, s a kiben mégis a földi indulatok minden fajtái csatáznak. Szelleme, a ki a... Tovább

Előszó

Részlet:
A költő képzeletében él egy alak: szárnyas szellem, a kinek testetlen lénye nincs kötve a tér és idő rögéhez, s a kiben mégis a földi indulatok minden fajtái csatáznak. Szelleme, a ki a mennynek honából kivetve, nem talál befogadást a földi világban. Amott, a hol hona volna, számüzött, emitt, a hol új hont lelhetne, idegen. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú) Zichy Mihály (rossz állapotú)

A könyv gerince hiányzik. A borító kissé kopott, néhány lap foltos, a lapok széle sérült. A kötés megnyílt. Az egyik lap kijár a könyvből. Hiányzik a 73-76. oldal, az 1-2. és 19. műmelléklet és néhány hártyapapír.

Állapot: Rossz
3.480 ,-Ft
17 pont kapható
Kosárba
konyv