kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Cserépfalvi |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
| Oldalszám: | 91 oldal |
| Sorozatcím: | Francia konyha |
| Kötetszám: | 1 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 15 cm x 12 cm |
| ISBN: | |
| Levesek | |
| Express leves | 9 |
| Tésztaleves | 9 |
| Tápióka leves | 10 |
| Tojás leves | 11 |
| Sóska leves | 11 |
| Tavaszi leves | 12 |
| Burgonya leves | 13 |
| Nizzai leves | 13 |
| Erőleves | 14 |
| Vöröshagyma leves | 15 |
| Vörösbor leves | 16 |
| Liszpép leves | 16 |
| Rizs leves | 17 |
| Tojásételek | |
| Hogyan főzzük a lágytojást? | 17 |
| Lecsó | 18 |
| Töltött tojás | 18 |
| Gyors tojásétel | 19 |
| Serpenyős tojás | 20 |
| Húsos tojás | 20 |
| Szardellás tojás | 21 |
| Sajtos tojás | 22 |
| Habart tojás sajttal | 22 |
| Tojás tonhallal | 23 |
| Tojás omlette kolbásszal | 23 |
| Burgonya lepény | 24 |
| Tejfeles tojás | 25 |
| Halak és béka | |
| Sült békacomb | 25 |
| Rántott békacomb | 26 |
| Harcsa sütve | 27 |
| Forrázott kecsege | 27 |
| Párolt csuka | 28 |
| Frissen sült hal | 29 |
| Gőzbenfőtt füstölt hering | 29 |
| Rántott süllő filé | 0 |
| Halkonzerv tartármártással | 30 |
| Rántott ponty | 31 |
| Hering hideg mustármártással | 31 |
| Húsok | |
| Sült apró madarak | 32 |
| Gyorsansült galamb | 33 |
| Rántott csirke francia módon | 34 |
| Vajban sült kacsamáj | 35 |
| Csirkesült mustárral | 35 |
| Gyorsansült házinyúl | 36 |
| Borjúgöngyöleg | 36 |
| Paradicsomos marhahús | 37 |
| Spaghetti hússal | 38 |
| Vagdalt hús tükörtojással | 38 |
| Gyorsansült vesepecsenye szelet | 39 |
| Máj vörösborral | 39 |
| Marha- v. borjúvese borral | 40 |
| Pörkölt csirke | 41 |
| Rántott velő | 41 |
| Ecetes velő | 42 |
| Borjúkaraj gombával | 43 |
| Borjúszelet citrommal | 43 |
| Paradicsomos borjúszelet | 44 |
| Borjúmáj zsemlyekockákkal | 45 |
| Nyársonsült máj | 45 |
| Rántott bárány | 46 |
| Sajtos rántott bárány | 46 |
| Borjú brisli | 47 |
| Roston sült bárány | 48 |
| Fokhagymás báránysült | 48 |
| Sült ürűcomb | 49 |
| Pirított máj | 49 |
| Vagdalt szelet | 50 |
| Roston sült véreshurka | 51 |
| Májas hurka pürével | 51 |
| Kalbász fehérborral | 52 |
| Vese velővel | 53 |
| Disznószelet mártással | 53 |
| Sertésszelet tejjel | 54 |
| Rántott párizsi | 55 |
| Sonka borral | 55 |
| Rántott máj | 56 |
| Borjúdüdő rizzsel | 61 |
| Főzelékek, körítések | |
| Főtt rizs | 57 |
| Spárga mártással | 57 |
| Saláta főzelék | 58 |
| Bimbóskel | 59 |
| Olajban sült vargánya | 60 |
| Csiperkegomba mártással | 61 |
| Kelkáposzta tejfellel | 62 |
| Tök spárga módra | 63 |
| Rántott vargánya | 63 |
| Paraj francia módra | 64 |
| Zöldbab tojással | 64 |
| Sóska húskivonattal | 65 |
| Cukorborsó vajjal | 66 |
| Gyorsansült burgonya | 67 |
| Tejfeles csicsóka | 69 |
| Saláták | |
| Különféle saláták (Endivia, fejessaláta és káposzta) | 68 |
| Paradicsom saláta | 70 |
| Különfélék | |
| Krém | 71 |
| Gyors tejes étel | 72 |
| Vasalt kenyér | 72 |
| Sült kenyér | 73 |
| Zsemlyeszelet gyümölccsel | 74 |
| Gyümölcssaláták | |
| Gyümölcssaláta (Narancs, őszibarack, eper) | 75 |
| Alma normann módra | 76 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.