kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Delta 2000 Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 123 oldal |
| Sorozatcím: | Hasznos és Praktikus |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 27 cm x 20 cm |
| ISBN: | 963-8308-26-5 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| A jelzések jelentése | 4 |
| Bevezetés | 5 |
| A szárnyas előkészítése | 6 |
| Pacsirta | |
| Pacsirtapástétom | 8 |
| Kuktában főtt szarvasgombás pacsirta | 10 |
| Szalonka | |
| Nyárson sült szalonka | 11 |
| Sárszalonka fészekben | 12 |
| Szalonkapecsenye mellből, szárnyból és raguból | 13 |
| Fürj | |
| Fürjmell háromféle salátával | 14 |
| Fűszeres fürjtekercs | 14 |
| Szőlő fürj | 16 |
| Fokhagymás fürj | 18 |
| Fürj meggyel | 20 |
| Fürj burokban | 20 |
| Töltött fürj | 22 |
| Ananászos fürjsült | 22 |
| Fürjragu articsókával | 24 |
| Kacsa | |
| Kacsamell salátával | 26 |
| Tésztában sült kacsa | 27 |
| Vadkacsamáj-pástétom | 28 |
| Borsos vadkacsapástétom | 29 |
| Őszibarackos kacsaszeletek | 30 |
| Narancsos kacsa | 32 |
| Meggyes vadkacsa | 34 |
| Vadkacsa fehérrépával | 34 |
| Vadkacsa olajbogyóval | 36 |
| Zöldborsós vadkacsa | 36 |
| Almás vadkacsa | 38 |
| Szőlős kacsacomb | 39 |
| Őz | |
| Őzgerinc Diána módra | 40 |
| Sukrutos őzgerinc | 41 |
| Őzfilé mag nélküli mandarinnal | 42 |
| Őzfilé meggyel | 42 |
| Őzfilé Szent Hubertusz módra, tésztában | 44 |
| Gesztenyés sült őzcomb | 46 |
| Őz diója áfonyával | 47 |
| Őz diója fahéjjal és almával | 48 |
| Őz diója fügével | 49 |
| Őz diója Romanov módra | 50 |
| Őz diója vargánygombával | 50 |
| Őzhát banánnal | 52 |
| Fácán | |
| Fácángalantin | 54 |
| Tárkonyos fácán | 56 |
| Fácán szőlővel | 57 |
| Frissel sült fácán mandarinnal | 58 |
| Káposztás sült fácán | 60 |
| Gesztenyés sült fácán | 62 |
| Fácánfelfújt | 64 |
| Fácánragu | 64 |
| Vízityúk | |
| Tejszínes vízityúk | 66 |
| Sült vízityúk | 66 |
| Sármány | |
| Pezsgős sármány | 67 |
| Sült sármány | 67 |
| Fenyőrigó | |
| Töltött fenyőrigó | 68 |
| Sült fenyőrigó | 68 |
| Zöldborsós fenyőrigó | 69 |
| Fenyőrigó aszalt szilvával | 69 |
| Vadgalamb | |
| Nyárson sült vadgalamb | 70 |
| Vadgalamb gyöngyhagymával | 70 |
| Nyúl | |
| Nyúlmáj salátával | 72 |
| Nyúlfilésaláta mogyóróval | 73 |
| Kiwis nyúlpástétom | 74 |
| Nyúlbecsinált brokkolival | 76 |
| Nyúlcomb zöld olajbogyóval | 78 |
| Aszalt szilvával töltött nyúlcomb | 79 |
| Nyúlpecsenye mirabella szilvával | 80 |
| Sörös nyúl | 82 |
| Mustáros nyúlpecsenye | 82 |
| Vörösboros nyúl | 84 |
| Nyúlfilé paprikával és szarvasgombával | 85 |
| Borsos nyúlpecsenye | 86 |
| Nyúl vadász módra | 87 |
| Aszalt szilvás nyúl | 88 |
| Currys nyúlragu | 88 |
| Nyúlpástétom | 90 |
| Nyúltekercs hagyományos módra | 92 |
| Vörösboros nyúlgerinc | 94 |
| Nyúlpecsenye zellerszirommal | 94 |
| Nyúlragu | 96 |
| Almaboros nyúlfilé | 98 |
| Tejszínes nyúlfilé | 98 |
| Nyúlgombócok normann módra | 100 |
| Fogoly | |
| Rakott fogoly vörösboros hagymával | 102 |
| Fogoly mirabella szilvával | 104 |
| Káposztás fogoly | 104 |
| Töltött fogoly | 106 |
| Fogolysült | |
| Tárkonyos fogoly | 108 |
| Vaddisznó, vadmalac | |
| Vaddisznófej | 110 |
| Vaddisznópástétom | 111 |
| Vadmalacpecsenye Szent Hubertusz módra | 112 |
| Borsos mártás | 112 |
| Savanyú-édes vadmalacsonka | 114 |
| Az alapok elkészítése | |
| Borjúaroma | 116 |
| Barna borjúaroma | 116 |
| Szárnyasaroma | 116 |
| Vadaroma | 117 |
| Vadzselé | 117 |
| Pástétomtészta | 117 |
| Sültbe való töltelék | 118 |
| Finom szárnyastöltelék | 118 |
| Ördögmártás | 118 |
| Páclék | |
| Nyers páclé vadas mártásokhoz | 119 |
| Főtt páclé vadas mártásokhoz | 119 |
| Szómagyarázatok | 120 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.