1.034.204

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

101 hal- és tengeri étel

Kipróbált és bevált receptek

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 215 oldal
Sorozatcím: GoodFood Magazine
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-370-249-9
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A halak és a tenger gyümölcsei egyre népszerűbbek, hiszen mind többen fedezik fel, milyen egészségesek, változatosak és ízletesek. A 101 hal- és tengeri étel című szakácskönyvben a BBC Good Food Magaziné munkatársai kedvenc receptjeiket gyűjtötték össze, hogy bebizonyítsák, ezekkel az alapanyagokkal dolgozni nem feltétlenül bonyolult és időt rabló. Soha nem fogyunk ki az ötletekből, ha ilyen ízletes, könnyen követhető receptekből válogatunk, mint például a füstölt lazacos, kapros tortácskák és a halfasírt chilikrémmel, vagy a fésűkagyló rukolás pestóval és a fűszeres szingapúri hal. Akár frissítő előételre vágyunk, akár egyszerű hétköznapi vacsorára, vagy a vendégeinket szeretnénk elkápráztatni, a következő fejezetekből jobbnál jobb ötleteket meríthetünk.
• Előételek és könnyű fogások • Egyszerű vacsorák • Könnyed vendéglátás • Egészséges és zsírszegény • Ételek az éléskamrából • Ázsiai ízek
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteket úgy válogattuk össze, hogy még... Tovább

Fülszöveg

A halak és a tenger gyümölcsei egyre népszerűbbek, hiszen mind többen fedezik fel, milyen egészségesek, változatosak és ízletesek. A 101 hal- és tengeri étel című szakácskönyvben a BBC Good Food Magaziné munkatársai kedvenc receptjeiket gyűjtötték össze, hogy bebizonyítsák, ezekkel az alapanyagokkal dolgozni nem feltétlenül bonyolult és időt rabló. Soha nem fogyunk ki az ötletekből, ha ilyen ízletes, könnyen követhető receptekből válogatunk, mint például a füstölt lazacos, kapros tortácskák és a halfasírt chilikrémmel, vagy a fésűkagyló rukolás pestóval és a fűszeres szingapúri hal. Akár frissítő előételre vágyunk, akár egyszerű hétköznapi vacsorára, vagy a vendégeinket szeretnénk elkápráztatni, a következő fejezetekből jobbnál jobb ötleteket meríthetünk.
• Előételek és könnyű fogások • Egyszerű vacsorák • Könnyed vendéglátás • Egészséges és zsírszegény • Ételek az éléskamrából • Ázsiai ízek
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteket úgy válogattuk össze, hogy még azoknak se kelljen lemondaniuk a saját készítésű, finom, friss, házias ételekről, akiknek igazán szűkre szabott a szabadidejük. A lépésről lépésre haladó utasítások megkönnyítik még a kezdők dolgát is, míg a szemléletességről a teljes oldalas, színes ételfotók gondoskodnak. A receptek végén hasznos tájékoztatás található az egyes ételek tápanyagtartalmáról. Vissza

Tartalom

Előszó 6
Előételek és könnyű fogások 10
Egyszerű vacsorák 54
Könnyed vendéglátás 100
Egészséges és zsírszegény 132
Ételek az éléskamrából 164
Ázsiai ízek 188
Tárgymutató 212
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv