Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

978.342

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

1200 kcal

Mintaétrend Füzetek

Szerző

Kiadó: Servier Hungária Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 57 oldal
Sorozatcím: Mintaétrend Füzetek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kereskedelmi forgalomba nem került.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Diabetes újság 1999-ben ünnepelte 10 éves születésnapját. A veszprémi székhelyű Cukorbetegekért Alapítvány és személy szerint e sorok írója alapította abból a megfontolásból, hogy a magyar... Tovább

Előszó

A Diabetes újság 1999-ben ünnepelte 10 éves születésnapját. A veszprémi székhelyű Cukorbetegekért Alapítvány és személy szerint e sorok írója alapította abból a megfontolásból, hogy a magyar cukorbetegek számára tájékoztató, továbbképző fórumot hozzon létre. Segíteni szeretnénk a több mint 500 000 diabétesszel élő embernek a betegség, annak kezelése, a betegség kutatásának nyomon követése terén. Mégis legfőbb célunk az volt, és az is maradt, hogy olvasóink érezzék, nincsenek egyedül, tanuljanak tőlünk és egymástól, mi pedig tőlük.
Ön most egy olyan sorozat egyik példányát tartja kezében, melyet a fogyni vágyó cukorbetegeknek és nem cukorbetegeknek szántunk. A diabéteszesek 90%-a elhízott. A túlsúly jelentős rizikófaktor a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések (magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke) kialakulásában. A még nem cukorbetegek testsúlyának csökkentése megelőzheti ezeknek a bajoknak a kialakulását.
Sokat írtunk az újság, hasábjain a diétáról, sok levelet is kaptunk ezzel kapcsolatban. Olvasóink, a rendelésen megjelenő fogyni vágyó betegeink, a cukorbetegség és "fogyi" klubunk tagjai adták az ötletet. Elmondták, amit mi is tudtunk, hogy milyen nehéz elkezdeni a diétát, és azt is, hogy mennyi időt kell az étrend energiamennyiségének kiszámítására fordítani. Sokan vélik úgy, hogy mintaétrendekkel könnyíthetnénk életünkön. Ezzel a sorozattal, melynek minden egyes tagja az orvos által javasolt napi energiamennyiségben különbözik egymástól, szeretnénk segíteni Önöknek, Önnek. Az újság "konyhasarok" rovatának vezetője, kitűnő dietetikus munkatársunk, Nagy Margit, aki több sikeres receptgyűjtemény szerzője, állította össze ezeket a mintaétrendeket. Megtalálhatja kiadványainkban azt is, hogy heti bevásárlásai során milyen élelmianyagból mennyit kell megvásárolnia, hogy hét közben minden kéznél legyen a megvalósításkor.
Ajánljuk kiadványainkat minden fogyni vágyónak! Ne feledjék, hogy a diétán kívül a rendszeres testmozgás sem elhanyagolható a sikerhez. Sok-sok türelem sem árt, hiszen a kilók hosszú évek során jöttek össze, nem lehet egy-két hét alatt megszabadulni tőlük. Csodaszerek pedig nincsenek!
Higgyék el érdemes a diétába, a testmozgásba, azaz az egészségükbe is befektetni. Az egészség megőrzése elengedhetetlen feltétele a sikeres karriernek és a kiegyensúlyozott magánéletnek! Vissza

Nagy Margit

Nagy Margit műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nagy Margit könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem