kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kaposvár |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 120 oldal |
| Sorozatcím: | 155 recept |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 978-963-684-431-8 |
| Almás csirkemell nyárson | 70 |
| Almás tejben sült csirke | 65 |
| Almás-mézes sertéskaraj | 62 |
| Almával töltött tyúkpecsenye | 71 |
| Ananászos sertésbordák | 16 |
| Ánizsos-sajtkrémes pulykamell | 11 |
| Az új évezred szűzfiléje | 14 |
| Bakonyi sertésszelet | 88 |
| Bankár hátszín | 52 |
| Bárány agyagedényben | 68 |
| Bárány vagdalt | 56 |
| Báránykaraj burgonyatortával | 81 |
| Bazsalikomos húspástétom | 46 |
| Bélszín baromfi virslivel tűzdelve | 36 |
| Bérczesi sertéssült | 89 |
| Birkacomb sajttal-borral | 4 |
| Birsalmás marhahús | 69 |
| Bóbitás sertésborda | 30 |
| Borított sertésdió | 86 |
| Borjúbecsinált "Almakirály" kedvére | 66 |
| Borjúbecsinált hercegnő módra | 26 |
| Borjúcsülök konyakos almával | 67 |
| Borjújava edényben | 40 |
| Bőrös malackaraj aszalt almával | 66 |
| Bujtatott túrós sertésborda | 26 |
| Bundás kotlett áfonyamártással | 45 |
| Burgonyás-juhtúrós bárány | 25 |
| Csirkecomb narancsos mártással | 20 |
| Csirkemell vajasan | 21 |
| Csirkeragu sajttésztában | 102 |
| Csomagolt bárány kesudióval | 100 |
| Diós csirkemell csíkok | 98 |
| Dupla bélszínjava | 48 |
| Erdélyi báránypörkölt juhtúrós puliszkával | 32 |
| Erdélyi góbégombóc | 39 |
| Erdélyi kukoricás-gombás marharagu | 104 |
| Erdész szelet | 114 |
| Eredeti hamburger | 62 |
| Eredeti vágott tatár bifsztek | 54 |
| Eszterházy rostélyos | 113 |
| Fehérbabos egytál | 73 |
| Fokhagymás-mézes sertéssült | 16 |
| Fokhagymás sertéscsülök | 104 |
| Fokhagymás sertéskaraj zöldfűszer-mártással | 101 |
| Földimogyorós borjú szűzpecsenye | 91 |
| Földimogyorós csirkemell | 92 |
| Földimogyorós csirkepaprikás | 96 |
| Főtt marhahús tejszínes tormamártással | 33 |
| Fűszeres bárány sajtmártással | 80 |
| Fűszeres marhafartő | 5 |
| Gellért pulykamell | 53 |
| Gesztenyés csirkemell | 97 |
| Gesztenyés-csirkemájas tekercs | 47 |
| Gesztenyés-csirkemájas tekercs | 94 |
| Gombás tarja | 107 |
| Gombás vagdalt hús | 58 |
| Göngyölt báránynyak | 79 |
| Göngyölt hátszín gombával és túróval | 24 |
| Göngyölt marhacomb körtével | 13 |
| Gyors húsgombócok | 77 |
| Gyöngytyúk melle gazdagon | 38 |
| Hagymás borda tésztában | 111 |
| Hagymás-gesztenyés csibe | 98 |
| Hentes csemege | 106 |
| Húsgombóc | 52 |
| Húspuding | 56 |
| Hústekercs aszalt szilvával | 109 |
| Illatos báránycomb | 75 |
| Illatos töltött káposzta | 61 |
| Illatos túrós báránycomb | 29 |
| Illatos zöldfűszeres sonka | 7 |
| Ínyenc sertésérmék | 78 |
| Juhtúrós-padlizsános csirke | 23 |
| Kacsacombok gazdagon | 43 |
| Káposztás malac csomborral | 38 |
| Káposztás töltött dagadó | 77 |
| Kapros bárányragu tepsis burgonyával | 82 |
| Kapros csirkemell | 35 |
| Kapros-májas sertéskaraj | 90 |
| Kéregben sült vaddisznó | 9 |
| Kolbászhúsos sertéskaraj | 115 |
| Kolbászkák vegyes húsból | 55 |
| Kolbásszal töltött csülök | 110 |
| Kolozsvári pecsenye | 107 |
| Könnyű sertés babágyon | 57 |
| Lecsós rizses hús | 74 |
| Majorannás sertéstokány | 116 |
| Mandulás makaróni | 99 |
| Marhacomb kapribogyóval | 6 |
| Marhaszegy kaprosan | 105 |
| Márványsajttal töltött jércemell | 10 |
| Meggyes borjú szűzpecsenye | 37 |
| Mentás bárányborda | 21 |
| Mézes-paradicsomos sertésborda | 15 |
| Mézes sertéskaraj | 15 |
| Mogyorós csirkecombok fekete olajbogyóval | 95 |
| Monte Carlo bélszín | 48 |
| Mustáros pecsenye | 108 |
| Mustos bélszín | 11 |
| Narancslikőrös kacsa | 19 |
| Narancsos kacsa | 51 |
| Óvári sertésborda | 111 |
| Ököruszály krémmártással | 44 |
| Őzcsülök indiai mandulával | 93 |
| Padlizsános-cukkinis pulykamell | 12 |
| Paprikás sertésfrikandó | 84 |
| Paradicsomos frikandó | 88 |
| Pikáns-édes marhafelsál | 18 |
| Pityókások vagdaltja | 17 |
| Póréhagymás csirke kesudióval | 94 |
| Pulykamell gazdagon | 41 |
| Pulykamell mandulamártással | 92 |
| Rakott kelkáposzta | 103 |
| Részeges almás marhafelsál | 64 |
| Ricottás-kapros bárányragu | 22 |
| Rossini bélszín | 49 |
| Sajtos hús | 87 |
| Sajtos húspogácsa | 54 |
| Sajtos karaj | 87 |
| Sajtos-májas húspogácsa | 60 |
| Scsebabcsicsa | 59 |
| Sertésdagadó fokhagymával tekerve | 76 |
| Sertésdió sajtbundában | 86 |
| Sertésdió tekercsek | 85 |
| Sertéshálós sertéskaraj | 34 |
| Sertéshús mandulás zöldbabbal | 90 |
| Sertéskaraj kolbásszal töltve | 79 |
| Sertéspörkölt | 109 |
| Sonkás húsropogós | 58 |
| Stefánia vagdalt | 64 |
| Sült báránycsülök | 85 |
| Sült csirke mézes gombával | 20 |
| Szárnyas ragu Dédike gombóccal | 40 |
| Szarvascomb vargányával | 33 |
| Szarvaskrokett | 60 |
| Szepezdi sertésborda | 108 |
| Szőlőlében párolt vesepecsenye | 4 |
| Szőlőlevélbe töltött "tehénhús" | 50 |
| Szüreti marhafelsál | 44 |
| Szűzsült fehérboros mártásban | 69 |
| Szűzsült joghurtos fehérborban | 36 |
| Tepsis rizses csirke | 100 |
| Tésztarolád pörkölttel | 72 |
| Töltött jércemell hidegen | 31 |
| Töltött karaj | 112 |
| Töltött paprika | 63 |
| Túrós sertésfelsál | 27 |
| Ürügerinc | 83 |
| Vaddisznópörkölt | 114 |
| Vaddisznó úsztatva | 8 |
| Vagdalt kosárka | 28 |
| Vajas-sajtos sertéshús | 13 |
| Velős göngyölt hátszín | 42 |
| Vörösboros birkacomb | 6 |
| Zelleres sertéssült | 18 |
| Zöldborsós sertés szűzpecsenye | 30 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.