A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

1993. április 24-25-i CAC Kutyakiállítás programja és katalógusa

Programfüzet/Kerekegyháza, Pongrác-Major


Kiadó: Magyar Kutyások Szövetsége
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 104 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Programfüzet.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Kiállítóink! Örömmel és szeretettel köszöntjük önöket az MKSZ első idei rendezvényén. Megtisztelőnek érezzük, hogy idén csaknem kétszer annyian fogadták el meghívásunkat, mint ősszel és... Tovább

Előszó

Tisztelt Kiállítóink! Örömmel és szeretettel köszöntjük önöket az MKSZ első idei rendezvényén. Megtisztelőnek érezzük, hogy idén csaknem kétszer annyian fogadták el meghívásunkat, mint ősszel és úgy érezzük, kiállítóink megkedvelték rendezvényeinket.
Nagyon sokat köszönhetünk partnereinknek: a KOMONDOR TOURS-nak és a PONGRÁC-MAJOR dolgozóinak, mert a sikerhez ők is jelentős részben hozzájárultak.
A visszajelzésekből ítélve sikerült megvalósítanunk azt a koncepciónkat, hogy az MKSZ-rendezvényeknek egyéni arculatot kell mutatnia. A korrekt elbíráláson kívül nagyon lényegesnek tartjuk, hogy kellemes szórakozást nyújtsunk vendégeinknek és azok is visszatérjenek a legközelebbi alkalomkor, akiknek kutyái nem lettek kitűnők vagy győztesek.
A PONGRÁC-MAJOR ideális terület elképzeléseink beteljesítésére. Itt minden adott, hogy a résztvevő jól érezze magát. Kérjük, hogy éljenek a lehetőséggel és próbálják ki a PONGRÁC-MAJOR nyújtotta örömöket.
Szeretnénk, ha semmi sem zavarná meg Önöket a szórakozásban, de Önök is tegyenek meg mindent ennek érdekében. Itt hatalmas a terület, el lehet kerülni minden attrocitást, ami egy ilyen rendezvényen előadódhat. Kérjük, hogy mindenki ügyeljen a tisztaságra, a kutyát szükségét végezni a ringektől távolabbi helyre vigye.
Külön kérjük a rutinos kiállítókat, hogy segítsék és irányítsák a kezdőket, ezzel nagyon sokat tehetnek a kiállítás sikeréért.
Az események menetéről a kiállítás alatt folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.
JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS SIKERES VERSENYZÉST KÍVÁNUNK
Rendezőség Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv