1.031.440

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

2000 kérdés és felelet

Szerző

Kiadó: Universum Kiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 173 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomatta: "Élet" Irodalmi és Nyomda Rt.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ne szégyeljük magunkat azért, amit nem tudunk. H. G. Wells, a híres angol író a hozzá intézett hasonló kérdéseknek csak felére tudott megfelelni. Akár szorgalmasan tanultunk az iskolában, akár... Tovább

Előszó

Ne szégyeljük magunkat azért, amit nem tudunk. H. G. Wells, a híres angol író a hozzá intézett hasonló kérdéseknek csak felére tudott megfelelni. Akár szorgalmasan tanultunk az iskolában, akár magunk szereztük műveltségünket, az idő, az új események, benyomások elmossák a régi tudást és ezért ismétlem, nem kell szégyenkeznünk, ha nem tudunk minden kérdésre megfelelni.
Könyvem célja ennek megfelelően, hogy felújítsa elmosódott műveltségi alapunkat, új, érdekes adatokkal szolgáljon, amik bővítsék az olvasó látókörét és végül szórakoztató olvasmányul, vagy társasjátékul szolgáljon a müvelt és művelődni akaró közönség számára.
A könyv használata nagyon egyszerű. Az első felében megtalálhatjuk sorszám szerint a kérdéseket és a második felében, ugyancsak sorszám szerint, a feleleteket.
A kérdések, bár bizonyos rendszer szerint vannak összeállítva, lehetőleg változatosan következnek egymásután. Vissza

Szécsi Ferenc

Szécsi Ferenc műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szécsi Ferenc könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv