566.983

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvárkönyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A szakácsmesterség kézikönyve

Vendéglátóipari receptkönyv és konyhatechnológia

Szerző
Szerkesztő
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó (Budapest) ,
Fűzött kemény papírkötés , 724 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 963-220-333-x
Megjegyzés:

Fülszöveg

Az elmúlt tizenöt évben a vendéglátási és étkezési szokásokban bekövetkezett fejlődés lényegesen megváltoztatta a vendéglátóiparral szemben támasztott követelményeket, a vendéglátóipari termelés... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem