1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

4000 orvosi műszó

angolul-magyarul/magyarul-angolul

Szerkesztő

Kiadó: Méliusz Könyvkiadó
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 208 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Aki az orvostudomány fejlődésével lépést kíván tartani, annak az angol orvosi irodalmat figyelemmel kell kísérni. Ezt nemcsak a tudomány szeretete, hanem személyi érdekeink is megkívánják, mert... Tovább

Előszó

Aki az orvostudomány fejlődésével lépést kíván tartani, annak az angol orvosi irodalmat figyelemmel kell kísérni. Ezt nemcsak a tudomány szeretete, hanem személyi érdekeink is megkívánják, mert orvostársadalmi helyzetünk átalakulását és reális szemléletünk kibővülését csak így biztosíthatjuk.
Ez a most megjelent magyar-angol orvosi szótár az első ilyen irányú munka. Korlátozott terjedelműre szabott szakszótár - jól tudjuk - nem lehet teljes, minden igényt kielégítő. Bizonyos azonban, hogy így is jelentős segítsége lesz az angol nyelven olvasó orvosnak, ami - közvetve - sok esetben az egyén boldogulására is hatással lesz.
Egy ilyen munka előkészítése sok-sok fáradsággal, áldozatkészséggel jár, amiből kiérezhető, hogy az orvostudomány iránti megbecsülésből fakad. A szerző iránti tiszteletünknek - viszonzásképpen - azzal adhatunk kifejezést, hogy szeretettel támogatjuk ezt a kezdeményezést, amivel a magyar orvosi kultúrának teszünk szolgálatot, utódainknak pedig követésreméltó példát adunk. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv