kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| A kezdetektől a csúcsig | |
| A tésztakészítés folyamata | |
| Mitől más a Barilla | |
| A különbség látható | |
| A legjobb olasz tészta 14 formája | |
| 26 mód az olasz hagyományok szerinti alapanyagok kiválasztásához és elkészítéséhez | |
| Receptek | |
| Spaghettini parmezán sajttal és tojással | 1 |
| Spaghettini pesto-val | 2 |
| Spaghetti vitorlamester módra | 3 |
| Spaghetti tintahallal és articsókával | 4 |
| "Mérges" penne rigate | 5 |
| Penne rigate sárgarépával | 6 |
| Fusilli padlizsánnal | 7 |
| Fusilli paprikával | 8 |
| Tortiglioni marinírozott tonhallal | 9 |
| Tortiglioni bárány raguval | 10 |
| Nyári farfalle saláta | 11 |
| Farfalle spárgával | 12 |
| 3 színű mezze penne tenger gyümölcseivel | 13 |
| 3 színű mezze penne brokkolival és olivabogyóval | 14 |
| Tagliatelle hagymás zöld szósszal | 15 |
| Tagliatelle avokádóval és garnéla rákkal | 16 |
| Zöld tagliatelle gombával | 17 |
| Zöld tagliatelle paradicsommal és bazsalikommal | 18 |
| Fűszeres fetuccine | 19 |
| Fettuccine padlizsánnal, paprikával és paradicsommal | 20 |
| Ízletes zöld fettuccine | 21 |
| Zöld fettuccine Alfredo módra | 22 |
| "Paglia e fieno" csirkével és fésűs kagylóval | 23 |
| "Paglia e fieno" lencsével | 24 |
| Mediterrán lasagna | 25 |
| "Vidéki" zöld lasagna | 26 |
| Széles választék igényes kezdőknek |