A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

60 éves a Dunántúli Napló

Szerkesztő

Kiadó: Dunántúli Napló Szerkesztősége
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 84 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 21 cm
ISBN: 963-217-479-8
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Olvasó!
E kötettel a Dunántúli Napló című napilap és jogelődjei, áttételesen pedig a régió, Baranya megye és Pécs elmúlt hatvan esztendeje előtt tiszteleg a lapot szerkesztő és kiadásában... Tovább

Előszó

Tisztelt Olvasó!
E kötettel a Dunántúli Napló című napilap és jogelődjei, áttételesen pedig a régió, Baranya megye és Pécs elmúlt hatvan esztendeje előtt tiszteleg a lapot szerkesztő és kiadásában részt vevő munkaközösség.
Hatvan év nagyon hosszú és nagyon rövid is egyszerre - hatvan év azonban akárhogy is nézzük, történelem. Egy napilapról, mely hatvan esztendőt kibírt, mindent el lehet mondani csak azt nem, hogy ne lenne tekintélye. Ha egy újságot hatvan esztendeig eltart a benne írtakra kíváncsi közönség, arra az újságra minden munkatársa - és minden olvasója - büszke lehet.
A Dunántúli Napló a magyar sajtótörténet része. Az első nem Budapesten megjelenő újság volt, mely átlépte a 100 ezer eladott példányt. Az első magyarországi napilap, mely a II. világháború után folyamatosan hetente hétszer jelent meg. Az első napilapok közé tartozott, mely a kilencvenes évek közepén önálló internetes kiadással jelentkezett - s a legeket még sorolhatnánk.
Sorolnánk is szívesen, hiszen büszkék vagyunk minden eredményre, akár elődeink, akár mi magunk, a lap jelenlegi alkotóközössége érte azokat el. De minden eredménynél nagyobbnak gondoljuk, hogy olvasóink ma is napról napra velünk tartanak, s minden nap elmesélhetünk nekik jó néhány újabb igaz történetet.
A következő oldalakon is ilyen valódi történetekkel találkozhat a tisztelt olvasó. Hatvan év szövegben és képekben. Közös történeteink, közös történelmünk, baranyaiaké, pécsieké.
Igazi időutazás. Lássunk neki! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem