Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig!

66 kérdés a prosztata betegségeiről

Szerző

Kiadó: White Golden Book Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 963-9476-15-3
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

2005-ben az Európai Prosztata Napra „A prosztata betegségei" címmel adtunk ki egy könyvet. Az idei Prosztata Nap alkalmából jelenik meg ez a könyv, amelyben azokra a kérdésekre akarunk válaszolni,... Tovább

Előszó

2005-ben az Európai Prosztata Napra „A prosztata betegségei" címmel adtunk ki egy könyvet. Az idei Prosztata Nap alkalmából jelenik meg ez a könyv, amelyben azokra a kérdésekre akarunk válaszolni, melyeket betegeink szoktak feltenni nekünk, vagy úgy gondoljuk, hogy ezeket a kérdéseket tennék fel. Ezért a könyv jelen - és jövendő prosztatabetegeknek, laikusoknak, - magyarul férfiaknak szól.
A könyv célja, hogy a kérdések-válaszok segítségével növeljük a betegek egészségügyi ismereteit, akik ezáltal sokkal jobban ismerik magukat, megfelelően énekelik tüneteiket, időben mennek orvoshoz. - és ha szükség van rá, tisztában legyenek a kezelési lehetőségekkel is. A szerzett ismeretek révén nyilvánvalóvá válik a férfiak számára, hogy 50 év felett urológushoz kell menni, - legalább évente egyszer. A kérdések a három leggyakoribb prosztatabetegséggel foglalkoznak, legtöbbet a prosztatarákról inuk, de bőségesen szólunk a prosztata jóindulatú megnagyobbodásáról és a prosztatagyulladásról is. A kérdések egy részét a betegektől hallottuk, másik részét magunk kreáltuk a betegek helyébe képzelve magunkat.
És miért 66 kérdés?
Nos, ezt az egyet mi sem tudjuk megválaszolni. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
66 kérdés a prosztata betegségeiről 66 kérdés a prosztata betegségeiről
Állapot:
2.280 ,-Ft
11 pont kapható
Kosárba
Akár 10-100% kedvezménnyel!