kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Sifi Reklám Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 60 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 30 cm x 21 cm |
| ISBN: | 963-87243-2-3 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Amur | |
| Amurfilé zöld vajjal | 4 |
| Amurszeletek firenzei módra | 4 |
| Gombával töltött amur | 6 |
| Sajtos amurszelet | 4 |
| Tormás amurfilé | 6 |
| Zöldséges amurszelet | 6 |
| Angolna | |
| Angolna vajban párolva, currymártással | 8 |
| Angolnapörkölt túrós csuszával | 8 |
| Angolnával töltött burgonya | 8 |
| Balin | |
| Balinnal töltött szőlőlevél | 10 |
| Kapros-gombás balinragu | 10 |
| Sajtos balinfilé | 10 |
| Béka | |
| Finomfüves békacomb | 56 |
| Busa | |
| Busapogácsák túróval | 12 |
| Busaszeletek vasi módra | 14 |
| Kapros busatokány | 14 |
| Mogyorós busafilé | 12 |
| Szezámmagos busaszeletek | 14 |
| Tárkonyos busaleves | 12 |
| Csuka | |
| Babos csuka | 16 |
| Fokhagymás csuka | 16 |
| Töltött csuka | 16 |
| Harcsa | |
| Alföldi harcsaleves | 22 |
| Fóliában sült harcsaszelet | 24 |
| Hideg harcsahab zsályával | 22 |
| Kiskunsági harcsatekercs | 24 |
| Rakott harcsaragu | 26 |
| Rizses harcsa | 22 |
| Székely harcsaragu | 26 |
| Tokaji harcsapörkölt | 24 |
| Zalai harcsaízelítő | 26 |
| Hering | |
| Különleges heringfilésaláta | 40 |
| Marinált heringfilé | 40 |
| Mátyás hering | 40 |
| Homár | |
| Homárragu | 58 |
| Kardhal | |
| Kardhaljava dinnyével | 42 |
| Kardhal tormamártásban | 42 |
| Sütőben sült kardhalbordák | 42 |
| Kecsege | |
| Citromos kecsegebecsinált | 28 |
| Kecsege egészben sütve | 28 |
| Kecsege kárpáti módra | 28 |
| Lazac | |
| Lazac katalán módra | 44 |
| Lazacgombócok fűszermártásban | 44 |
| Svéd pácolt lazac | 44 |
| Languszta | |
| Languszta gombával | 58 |
| Lepényhal | |
| Lepényhal boros mártásban | 46 |
| Lepényhal molnárné módra | 46 |
| Lepényhal-filé spárgaágyban | 46 |
| Makréla | |
| Makrélafilé fűszeres mártásban | 48 |
| Máltai halpástétom tésztában | 48 |
| Sült makréla | 48 |
| Maréna | |
| Marénafilé amerikai módra | 50 |
| Marénával töltött burgonya | 50 |
| Matróz marénafilé | 50 |
| Menyhal | |
| Menyhal Izabella módra | 60 |
| Pisztráng | |
| Hideg pisztráng egészben | 30 |
| Pisztráng kékre főzve | 30 |
| Pisztráng révész módra | 32 |
| Pisztráng vajas zöldborsóval | 30 |
| Pisztrángfilé nyárson | 32 |
| Tárkonyos pisztráng | 32 |
| Ponty | |
| Francia töltött ponty | 38 |
| Gombás-sajtos pontyfilé | 36 |
| Mandulás ponty | 34 |
| Marinált pontyfilé | 34 |
| Ponty nápolyi módra | 36 |
| Pontyfilé vörösboros mártással | 34 |
| Pontyhalászlé | 36 |
| Pontyragu | 36 |
| Pontyszeletek lengyelesen | 38 |
| Rácponty | 38 |
| Süllő | |
| Balatoni süllő egészben sütve | 18 |
| Fogasszelet oroszosan | 20 |
| Fogasszeletek fehérbormártásban | 18 |
| Fogasszeletek keszthelyi módra | 18 |
| Hideg süllőtekercs fonyódi módra | 20 |
| Mandulás süllőszelet | 20 |
| Szardínia | |
| Szardíniakoktél | 52 |
| Szardíniás rétes | 52 |
| Töltött szardínia paradicsommártásban | 52 |
| Tintahal | |
| A tenger gyümölcsei pongyolában | 60 |
| Rovíni rizottó | 58 |
| Tintahalas spagetti | 60 |
| Tok | |
| Tokfilé citromos mártással | 56 |
| Tőkehal | |
| Mennyei halleves | 54 |
| Tőkehalfilé füredi módra | 54 |
| Tőkehalszeletek parajjal | 54 |
| Vajhal | |
| Vajhal úriasan | 58 |