| Kiadó: | Budapesti Fürjtenyésztő Egyesület |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
| Oldalszám: | 91 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 19 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. Francia, német, angol és orosz tartalomjegyzékkel. |
| Bevezető | 9 |
| A fürj húsának és tojásának tápértéke | 19 |
| A fürjtojás felhasználása | 23 |
| Általános tudnivalók | 25 |
| A fürjtojás ipari felhasználása | 26 |
| Kevert italok fürjtojással | 28 |
| A fürjtojás konyhai felhasználása | 31 |
| Fürjtojás receptek | 31 |
| A fürjhús felhasználása | 35 |
| Beszerzés és konyhai előkészítés | 38 |
| A fürjből készíthető hideg ételek | 44 |
| A fürjből készíthető meleg ételek | 52 |
| Párolással készíthető fürjételek | 53 |
| Sütéssel készíthető fürjételek | 57 |
| Fürj a nemzetek konyháin | 74 |
| Kiegészítő ételkomponensek | 81 |
| Mártások, öntetek | 83 |
| Köretek | 85 |
| Saláták | 87 |
| Egyéb ételkomponensek | 87 |
| Receptmutató | 88 |
| Szakkifejezések | 90 |
| Forrásmunkák | 91 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.