Előszó | |
Sertéshúsból készült ételek | |
Göcseji sertéspecsenye | |
Sertésborda Ambassador módra | |
Mexikói sertésborda | |
Sertésborda cecei módra | |
Gombás rakott borda | |
Tarajos töltött sertésborda | |
Hargitai sertésborda | |
Bakonyi sertésborda | |
Trubadúr-falatok | |
Kolbászkrémes rakott hús | |
Brassói aprópecsenye | |
Szűzérmék szilvamártásban | |
Sertésborda böllér módra | |
Tejben sült sertéspecsenye | |
Sertéssült szőlővel | |
Rozmaringos sertéspecsenye | |
Gesztenyés sertéssült | |
Sertéssült almamártásban | |
Sertéssült Corneille módra | |
Mantovai hústekercs | |
Sertésszelet köményes bormártásban | |
Rántott sertésszelet kaprimártással | |
Sertésszelet sörmártásban | |
Sertéspörkölt | |
Tavaszi hústekercs | |
Rakott hús köpenyben | |
Rablóhús a magam módján (sütőben) | |
Normandiai vagdalthús szelet | |
Sertésoldalas édes-savanyú módon | |
Roston sült tarja fűszeres pácban | |
Oldalas koszorú | |
Cipóban sült sertéscsülök | |
Sertéscsülök Juliska módra | |
Sonka Wilson módra | |
Marhahúsból készült ételek | |
Wellington bélszín | |
Budapest bélszín | |
Avignoni tournedos | |
Bélszín Sztoganoff módra | |
Kaukázusi saslik | |
Csikós pecsenye | |
Máltai marhasült | |
Burgundi szelet | |
Marhapörkölt | |
Hátszínpecsenye örmény módra | |
Majoránnás aprópecsenye | |
Provence-i marhasült | |
Savanyú székelytokány | |
Rögtönzött marhaszelet, ahogyan jókedvemben csinálom | |
Hagymás rostélyos | |
Serpenyős rostélyos | |
Esterházy rostélyos | |
Rostélyos pizzasütő módra | |
Borjúhúsból készült ételek | |
Milánói borjúkotlett | |
Borjúborda kubai módra | |
Borjúborda birsalmával | |
Borjúpecsenye narancsmártásban | |
Borjúsült zucchinivel | |
"Ugorj a számba" borjúfalatkák | |
Borjúbatyu bormártásban | |
Vagdalt borjúpecsenye libamájjal | |
Borjúsült tonhal mártásban | |
Magyaros borjúérmék | |
Velővel töltött hústekercs | |
Töltött borjúszegy | |
Gombás borjúcsülök | |
Birka- és kecskehúsból készült ételek | |
Gödölyecomb vadász módra | |
Gödölye áfonyamártásban | |
Bárányszeletek padlizsánnal | |
Grúz bárányérmék | |
Prágai bárányrakottas | |
Csihirtma (azerbajdzsáni specialitás) | |
Indiai báránylapocka | |
Tárkonyos birkaragu | |
Birkagulyás | |
Párolt ürüszelet fűszeres mártásban | |
Ürühúspogácsa marokkói módra | |
Ürüpecsenye Casablanca módra | |
Kolozsvári ürüborda | |
Vegyes húsételek | |
Pikáns pástétom | |
Vagdalthús táskák gombával | |
Egybesült vagdaltpecsenye citrommártással | |
Szőlőlevélbe töltött húsgombócok (töltike) | |
Mititei | |
Skót húsgombóc tojással | |
Kebab avagy csevapcsicsa | |
Belsőségek | |
Savanyú tüdő (szalontüdő) | |
Nyelv olívabogyó mártásban | |
Töltött marhanyelv | |
Marha- (borjú-) nyelv pikáns mártásban | |
Borjúszív gombás paradicsommártásban | |
Savanyú sertésfül | |
Pacal firenzei módra | |
Pacal Venturi módra | |
Szapáry máj (más vesevelővel) | |
Magyaros pirított sertésmáj | |
Pirított máj zsályával | |
Vese pirított gombával | |
Flambírozott vese cordon bleu módra | |