kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | M-Érték Kiadó Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 248 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 25 cm x 18 cm |
| ISBN: | 978-963-9693-76-0 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Előszó | 6 |
| Helyes táplálkozással az egészséges életért | 10 |
| A táplálkozás és az egészség szoros kapcsolata | |
| A helytelen táplálkozás tartós egészségkárosító hatása | |
| Hogyan biztosítják a természetes táplálékok a szervezetünk számára szükséges értékes alkotóelemeket | |
| A tápanyagok: az élelmiszerek ereje és energiája | 20 |
| Táplálékainkat alapvetően a tápanyagok hat csoportja alkotja: a fehérjék, a zsírok, a szeénhidrátok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a másodlagos növényi anyagok | |
| Ezek eltérő feladatokat látnak el szervezetünkben | |
| Élelmiszer-ismertető | 44 |
| Gyümölcsök | 44 |
| Zöldségek | 88 |
| Hüvelyesek | 132 |
| Gabonafélék | 142 |
| Halak | 162 |
| Húsok | 176 |
| Tejtermékek és tojás | 182 |
| Diófélék és magvak | 190 |
| Fűszerek és fűszernövények | 196 |
| Méz | 212 |
| Olajok és zsírok | 214 |
| Ecet | 216 |
| Italok | 218 |
| Együnk egészséget! | 224 |
| Helyes táplálkozással elkerülhetjük a leggyakoribb civilizációs betegségeket, vagy enyhíthetjük a kialakult panaszokat | |
| Miképpel erősíthetjük immunrendszerünket, és hogyan biztosíthatjuk a sav-bázis háztartás egyensúlyát | |
| Tárgymutató | 244 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.