| Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kistarcsa |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 79 oldal |
| Sorozatcím: | A 100 legjobb |
| Kötetszám: | 30 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-926-628-0 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
| Almával sült csirkemell | 7 |
| Amur sütve | 7 |
| Ananászos borjúsült | 8 |
| Angolos bélszín | 8 |
| Babos füstölt hús spanyolosan | 9 |
| Banánnal töltött borjúborda | 9 |
| Banános pecsenye | 10 |
| Báránysült fűszeres raguval | 11 |
| Borda savanyú uborkamártással | 11 |
| Borjúrizottó | 12 |
| Borjúszelet sherryben | 13 |
| Boros csirke | 13 |
| Boros halragu | 14 |
| Bújtatott fasírt | 14 |
| Burgundi marhasült | 15 |
| Currys nyúl | 16 |
| Csemege sertéssült | 16 |
| Cseresznyés felfújt | 17 |
| Csirke kávémártásban | 17 |
| Datolyás kenyér | 18 |
| Egyszerű bélszín | 18 |
| Elzászi pulyka | 19 |
| Fabada | 19 |
| Fácánsült | 20 |
| Fasírozott | 21 |
| Fokhagymás rostélyos | 21 |
| Fűszeres pontyszeletek | 22 |
| Fűszeres vaddisznóborda | 22 |
| Gesztenyés pulykamell | 23 |
| Gombás hátszín curryvel | 24 |
| Gombavagdalt | 24 |
| Gyümölcsös borjúcsíkok | 25 |
| Hagymás húskocka | 25 |
| Hagymás savanyú káposzta | 26 |
| Hagymás sertésborda | 26 |
| Hallabdák | 27 |
| Hallal töltött palacsinta | 28 |
| Hallal töltött paradicsom | 28 |
| Halszeletek hollandi mártásban | 29 |
| Halszeletek savanyú káposztával | 29 |
| Harcsatekercs | 30 |
| Hátszín vörösboros gyöngyhagymával | 31 |
| Húsos kása | 31 |
| Húsos lecsó | 32 |
| Indonéz csirke | 33 |
| Kolbászos burgonyafelfújt | 33 |
| Májas rizzsel töltött csirke | 34 |
| Marhatokány | 34 |
| Mustos marhaszelet | 35 |
| Narancsos őzszelet | 36 |
| Óvári fogasszeletek | 36 |
| Paradicsomos ponty | 37 |
| Paradicsomos ürügerinc | 37 |
| Párolt banán | 38 |
| Párolt törpeharcsa | 39 |
| Pikáns halas felfújt | 39 |
| Pikáns szarvasgerinc | 40 |
| Pisztráng szalonnaköntösben | 40 |
| Ponty raguval | 41 |
| Pontyfilé elnök módra | 41 |
| Portugál padlizsán | 42 |
| Rakott birka | 43 |
| Rakott karfiol gombával | 43 |
| Rakott krumpli túróval | 44 |
| Rakott libamáj | 44 |
| Rakott rostélyos | 45 |
| Rebarbarafelfújt | 46 |
| Római csirkeszuflé | 46 |
| Római ínyencfalatok | 47 |
| Római palacsinta | 48 |
| Római pulyka | 48 |
| Római sonka | 49 |
| Római túrós | 49 |
| Római zöldbab | 50 |
| Rozmaringos pulykamell | 50 |
| Rumos marhasült | 51 |
| Sertéscsülök kapros káposztával | 51 |
| Sertésvese paradicsommal | 52 |
| Sonkás-sajtos csirkeropogós | 52 |
| Sült bab | 53 |
| Sült hal görögösen | 53 |
| Szalonnás zöldbab | 54 |
| Szerb rizses kacsa | 55 |
| Tálban sült kafta | 55 |
| Tarhonyás csirke | 56 |
| Tárkonyos bárányborda | 56 |
| Tejben párolt csirkemell | 57 |
| Tejfölös máj | 58 |
| Tejszínes csirke | 58 |
| Töltött cukkini | 59 |
| Töltött pecsenyekacsa | 59 |
| Tűzdelt nyúlhús | 60 |
| Vegyes gyümölcsköret | 61 |
| Velencei spagetti | 61 |
| Virslis gombavagdalt | 62 |
| Zöldséges húsgombócok | 62 |
| Zöldséges hússzeletek | 63 |
| Zöldségragu | 64 |
| Zsiványpecsenye | 64 |
| Önök küldték | 66 |
| Kolbászos borda káposztával | 66 |
| Körtefelfújt | 67 |
| Omlós rostélyos | 67 |
| Pásztorhús | 68 |
| Rakott hal rizzsel | 69 |
| Római puliszka | 69 |
| Savanyú vetrece | 70 |
| Fűszerkalauz | 71 |