| Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kistarcsa |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 80 oldal |
| Sorozatcím: | A 100 legjobb |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-9266-00-0 |
| Kell-e mindig savanyú | 3 |
| Almapaprika káposztával töltve | 5 |
| Babgulyás | 5 |
| Bazsalikomos borecet | 6 |
| Birsalma ecetesen | 6 |
| Céklasaláta | 7 |
| Cukkini fokhagymásan | 7 |
| Cukkini-paprika saláta | 8 |
| Csalamádéval töltött káposzta | 8 |
| Csemegeuborka | 9 |
| Cseresznyepaprika ecetesen | 9 |
| Csiperke savanyúan, hagymával | 10 |
| Csípős borsos ecet | 11 |
| Csudajó csalamádé | 11 |
| Ecetes alma | 12 |
| Ecetes torma | 12 |
| Egyszerű tárkonyecet | 13 |
| Édes-savanyú cukkini | 13 |
| Édes-savanyú paradicsom | 14 |
| Fehér bab üvegben | 14 |
| Finom fűszeres ecet | 15 |
| Finomság a Földközi-tenger partjáról | 15 |
| Fokhagyma vörösborban | 16 |
| Fokhagymás ecet | 16 |
| Fokhagymás zellersaláta | 17 |
| Fűszeres borecet | 17 |
| Fűszeres házi mustár | 18 |
| Gazdag vegyes savanyúság | 18 |
| Gombasaláta | 19 |
| Gyömbéres sárgarépakockák | 19 |
| Gyöngyhagyma ecetesen | 20 |
| Gyümölcsös őszi savanyúság | 20 |
| Hagymás pritaminkrém | 21 |
| Hagymás savanyú cukkini | 21 |
| Hagymás uborkasaláta | 22 |
| Házias salátaecet | 22 |
| Házi savanyú káposzta | 23 |
| Kapor ecettel | 23 |
| Kapor mézzel | 24 |
| Kapros gombasaláta | 24 |
| Karfiolsaláta Mariska nénitől | 25 |
| Karfiol télire | 25 |
| Karfiol tüzesen | 26 |
| Káposztasaláta | 26 |
| Káposztával töltött paprika | 27 |
| Ketchup a javából | 27 |
| Ketchup ízletesen | 28 |
| Koktélparadicsom ecetesen | 28 |
| Kovászos cukkini | 29 |
| Kovászos uborka szőlővel | 29 |
| Kukoricasaláta | 30 |
| Különösen jó savanyúság | 31 |
| Lecsó egyszerűen | 31 |
| Lilahagyma-püré | 32 |
| Manyika mézes uborkája | 32 |
| Marinált csiperke | 33 |
| Marinált mustáros zöldség | 33 |
| Marinált paprika egyszerűen | 34 |
| Marinált pritaminpaprika | 34 |
| Mustármagos uborka | 35 |
| Mustáros meggy | 36 |
| Mustos tök Rákospalotáról | 36 |
| Narancsos mustár | 37 |
| Nyári kovászos uborka | 37 |
| Olajos fokhagymagerezdek | 38 |
| Ördöngös alma savanyúan | 38 |
| Padlizsánkrém | 39 |
| Paradicsomos gomba | 39 |
| Paprikás paradicsompüré | 40 |
| Patisszon kaprosan | 40 |
| Patisszon ételízesítő | 41 |
| Pritaminpaprika káposztával töltve | 41 |
| Ráckevei vegyes savanyú | 42 |
| Ropogós-ecetes uborka | 42 |
| Rozmaringos ecet zöldborssal | 43 |
| Sanyi-féle savanyúság | 43 |
| Savanyú gomba | 44 |
| Savanyú karfiol hidegen | 44 |
| Savanyúság görögdinnye-héjból | 45 |
| Savanyú spárga | 46 |
| Sóban eltett salátauborka | 46 |
| Sóska télire | 47 |
| Spárga gőzölve | 47 |
| Tanyasi ecetes zöldség | 48 |
| Tárkonyos gyöngyhagyma | 48 |
| Tormás almasaláta | 49 |
| Tormás ecet | 50 |
| Tölteni való paprika | 50 |
| Tüzes paradicsompüré | 51 |
| Uborka ecetesen | 51 |
| Vegyes savanyúság | 52 |
| Vegyes zöldségsaláta | 52 |
| Vöröshagymakrém | 53 |
| Vöröshagyma marinálva | 53 |
| Zeller és sárgarépa paprika | 54 |
| Zellersaláta | 55 |
| Zöldbab hagymásan | 55 |
| Zöldbab fokhagymásan | 56 |
| Zöld dinnye ecetesen | 56 |
| Zöldparadicsom tüzesen | 57 |
| Tárgymutató | 59 |
| Időmutató | 61 |
| Miből, mit, mikor készíthetsz? | 65 |
| Ételeid sava-borsa: a fűszerezés | 69 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.