kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kistarcsa |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 80 oldal |
| Sorozatcím: | A 100 legjobb |
| Kötetszám: | 21 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-9266-39-6 |
| Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér illusztrációval. |
| Előszó | 5 |
| Bevásárlás előtt | 7 |
| Levesek | |
| Bableves füstölt pulykacombbal | 13 |
| Finom lúdgégeleves | 14 |
| Finom nyúlleves | 14 |
| Gyümölcsös csirkeleves | 15 |
| Húsvéti bárányleves | 16 |
| Kapros halleves | 16 |
| Parasztcsorba | 17 |
| Pikáns húsgombócleves | 18 |
| Savanyú halleves | 18 |
| Tejfölös borjúleves | 19 |
| Zöldséges pulykaszárnyleves | 20 |
| Pecsenyék, sültek, egytálételek | |
| Afrika-tál ínyenceknek | 20 |
| Alföldi sertésszelet | 21 |
| Almás karaj | 22 |
| Bajor hústekercsek | 22 |
| Bakacsupor | 23 |
| Bakonyi borda | 24 |
| Báránymuszaka | 24 |
| Birkagulyás | 25 |
| Birkapörkölt | 26 |
| Borjúpaprikás | 26 |
| Borókás birkacomb | 27 |
| Citromos hal | 28 |
| Cordon bleu | 28 |
| Dorozsmai molnárponty | 29 |
| Egybensült borjúcsülök | 30 |
| Egyszerű-nagyszerű csirke | 30 |
| Erdélyi fatányéros | 31 |
| Erdélyi marhatokány | 32 |
| Fokhagymás nyúl | 32 |
| Fóliás fasírt | 33 |
| Gyümölccsel töltött liba | 34 |
| Gyümölcsös pulykatekercsek | 34 |
| Hagymás rostélyos | 35 |
| Hirtelensült csirkemáj meggyszósszal | 36 |
| Illatos töltött csirke | 36 |
| Ínyes libapecsenye | 37 |
| Jóasszony pecsenyéje | 38 |
| Kakukkfüves libamell | 38 |
| Kapros-gombás pulykamell | 39 |
| Karajszeletek tárkonyos mártásban | 40 |
| Káposztás kacsa | 40 |
| Kijevi pulykatekercs | 41 |
| Kótyagos kappan | 42 |
| Különleges rántott ponty | 42 |
| Libacomb székelyesen | 43 |
| Ludaskása | 44 |
| Majorannás tokány | 44 |
| Magyaros libamáj | 45 |
| Mandulás pisztráng | 46 |
| Mazsolás libanyak | 46 |
| Márton-napi tömött lúd | 47 |
| Nyúlpaprikás | 48 |
| Nyúl vadasmártásban | 48 |
| Pásztorhús puliszkával | 49 |
| Pikáns csirkefalatok | 50 |
| Ponty Orly módra | 50 |
| Provence-i ragu | 51 |
| Pulykamájrizottó | 52 |
| Rácponty | 52 |
| Rántott borjúláb | 53 |
| Részeges csirke | 54 |
| Ropogós csirkecombok tárkonyos vajjal | 54 |
| Ropogós malac | 55 |
| Rozmaringos oldalas | 56 |
| Sajtos-brokkolis pulykatál | 56 |
| Sörrel sült csülök | 57 |
| Szilvás kacsapecsenye | 58 |
| Szláv csirkemell | 58 |
| Szőlőleves töltike | 59 |
| Tarhonyás kacsa | 60 |
| Tejfölös pulykaragu galuskával | 60 |
| Töltött bárány | 61 |
| Töltött sertésdagadó | 62 |
| Tyúk vincellér módra | 62 |
| Vesepecsenye angolosan | 63 |
| Vörösre sült oldalas | 64 |
| Zöldséges húsfalatok | 64 |
| Zöldséges marharagu | 65 |
| Zsályás pulykapecsenye | 66 |
| Parázson készült ételek | |
| Bárányrotyogós | 66 |
| Csülökbogrács | 67 |
| Délvidéki falatok | 68 |
| Fűszeres rostélyos | 68 |
| Hátszín udvarmester módra | 69 |
| Keleti nyárs | 70 |
| Kostas kedvenc nyársa | 70 |
| Party kolbászkák | 71 |
| Pulykanyársak gazdagon | 71 |
| Roston sült pisztráng | 72 |
| Vendégvárók, hideg finomságok | |
| Csekonics saláta | 72 |
| Halas pizza | 73 |
| Házi kocsonya gazdagon | 74 |
| Húsos pirog | 74 |
| Kacsakocsonya | 75 |
| Libamáj zsírjában | 76 |
| Tonhalkrém | 76 |
| Pikáns hússaláta | 77 |
| Sonkás tekercs | 77 |
| Tatár bifsztek | 78-80 |