kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | STB Könyvek Könyvkiadó Kft |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kistarcsa |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 80 oldal |
| Sorozatcím: | A 100 legjobb |
| Kötetszám: | 34 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-926-612-4 |
| Előszó | 5 |
| Angolos szarvasgerinc | 10 |
| Aromás fürjek | 10 |
| Banános kacsaszeletek | 11 |
| Citromos vaddisznófej | 11 |
| Citromos vadliba | 12 |
| Curry-s vadliba | 12 |
| Debreceni vaddisznókaraj | 13 |
| Egyszerű fürjpecsenye | 14 |
| Erdei szeletek | 14 |
| Erdélyi őztokány | 15 |
| Erdőszéli pecsenye | 15 |
| Fácán császár módra | 16 |
| Fácán forgónyárson | 16 |
| Fácán vincellér módra | 17 |
| Fenyvesalji szarvasleves | 18 |
| Fogoly zöldborsóval | 18 |
| Fokhagymás, párolt libacomb | 19 |
| Frissen sült fácán brokkolival | 19 |
| Fürj bundás almával | 20 |
| Fürjtojás-saláta | 20 |
| Galambleves rántott borsóval | 21 |
| Gesztenyével töltött vadliba | 21 |
| Gyümölcsös fürjsaláta | 22 |
| Gyümölcsös szarvaslapocka | 22 |
| Gyümölcsös vadpástétom | 23 |
| Húsleves fácánból | 24 |
| Ínyenc szarvaskolbász | 24 |
| Jóllakott fürj | 25 |
| Kacsacomb kelbimbóval | 26 |
| Káposztás sült fácán | 26 |
| Káposztás tésztával töltött kacsa | 27 |
| Kelkáposztába göngyölt fogoly | 27 |
| Kertészlány foglya | 28 |
| Különleges szarvasragu | 28 |
| Magyaros töltött fácán | 29 |
| Mazsolás malac | 30 |
| Mézes libamell | 30 |
| Nyárson sült vadnyúl | 31 |
| Nyúl pikáns mártással | 31 |
| Nyúlragu | 32 |
| Nyúltokány | 32 |
| Orjaleves vaddisznóból | 33 |
| Őzbordák roston | 34 |
| Őzcomb narancsmártással | 34 |
| Őzcomb vadász módra | 35 |
| Őzcsorba | 35 |
| Őzérmék kaprimártással | 36 |
| Őzgerinc angolosan | 36 |
| Őzláb tejszínes gombával | 37 |
| Párolt őzlapocka | 37 |
| Provence-i őzcomb | 38 |
| Rántott vadnyúl | 38 |
| Részeges fogoly | 39 |
| Roston sült vadgalamb | 39 |
| Rostonsült vaddisznó | 40 |
| Rozmaringos nyúlpörkölt | 40 |
| Rumos vaddisznócomb | 41 |
| Spanyol nyúlsaláta | 41 |
| Szalonka bazsalikomos sajtmártásban | 42 |
| Szarvas illatos mártásban | 42 |
| Szarvas-steak vörösbormártással | 43 |
| Szarvascomb csőben sült karfiollal | 44 |
| Szarvasnyelv-becsinált | 44 |
| Szarvaspástétom tésztában | 45 |
| Szarvaspörkölt | 46 |
| Szarvasszeletek erdőkerülő módra | 46 |
| Szép erdészné vacsorája | 47 |
| Szilvás szalonka | 47 |
| Tárkonyos őzleves | 48 |
| Tárkonyos, gombás fogoly | 48 |
| Tejfölös libaleves | 49 |
| Tésztasaláta Diána módra | 49 |
| Töltött fürj | 50 |
| Töltött nyúl | 50 |
| Tűzdelt nyúlszeletek | 51 |
| Tűzdelt őzfilék | 51 |
| Ünnepi nyúllakoma | 52 |
| Vaddisznó kolbász | 52 |
| Vaddisznó vöröskáposztával | 53 |
| Vaddisznóbordák roston | 54 |
| Vaddisznóragu erdészné módra | 54 |
| Vaddisznószegy kéregben | 55 |
| Vadgalamb birsalmaszósszal | 56 |
| Vadgalamb Cumberland-mártással | 56 |
| Vadgalambleves | 57 |
| Vadgalamb olaszosan | 57 |
| Vadgalamb póréhagymával | 58 |
| Vadhasé tükörtojással | 58 |
| Vadkacsa almával | 59 |
| Vadkacsa szslonnaköntösben | 60 |
| Vadkacsacomb zöldséges mártásban | 60 |
| Vadkacsa-saláta | 61 |
| Vadlibaleves | 62 |
| Vadlibacomb pezsgős káposztával | 62 |
| Vadlibamáj-kocsonya | 63 |
| Vadmalac óvári módon | 63 |
| Vadpástétom | 64 |
| Vagdalt vadnyúlból | 64 |
| Vendégváró fürjek | 65 |
| Wellington-szarvasbélszín | 66 |
| Zöldséges szalonkavagdalt | 66 |
| Zöldséges vaddisznószeletek | 67 |
| Mártások vadételekhez | 68 |
| Áfolyazselé | 68 |
| Barnamártás | 69 |
| Birsalmaszósz | 69 |
| Borókamártás | 70 |
| Borsmártás | 70 |
| Cumberland-mártás | 71 |
| Csipkebogyószósz | 71 |
| Kaprimártás | 72 |
| Kocsonya fekete ribizliből | 72 |
| Mártás erdei gyümölcsből | 73 |
| Meggykocsonya | 73 |
| Mentás almakocsonya | 74 |
| Mustármártás | 74 |
| Narancsmártás | 75 |
| Rókagomba-ragu | 75 |
| Rubos barack | 76 |
| Sajtmártás | 76 |
| Vadas mártás | 76 |
| Vargányaszósz | 77 |
| Békebeli receptek | 78 |